Popis projektu

Projekt rozvoja informačných systémov Štatistického úradu predstavuje kompiláciu viacerých zmenových požiadaviek pre viac inforamčných systémov, ktoré sú prevádzkované v súčasnosti na ŠÚSR. Jedná sa o nasledovné projektové iniciatívy:

  • Modernizácia DATAcube. a OPEN DATA platformy - ďalej len DC a OD
  • Modernizácia IS „Evidencia požiadaviek zákazníkov ŠUSR“ - ďalej len EPZ
  • Rozvoj SODB - Vybudovanie Štatistického registra budov, domov a bytov - ďalej len ŠRBDB
  • Modernizácia informačného systému - Register právnických osôb - ďalej len RPO
  • Modernizácia informačného systému - Integrovaný štatistický informačný systém - ďalej len IŠIS

Vzhľadom k tomu, že sa jedná o unikátne projekty, ktorých finančné krytie bude realizované prostredníctvom jednej ZoNFP, sú v každej časti Popisu projektu definované kapaitoly pre vyššie uvedené projektové iniciatívy.

Všeky uvedené iniciatívy sú kryté exisujúcimi prevádzkovými zmluvami a to nasledovne:

Štatistický úrad Slovenskej republiky (ďalej aj „ŠÚ SR“) je správcom a prevádzkovateľom Integrovaného štatistického informačného systému (ďalej aj „IŠIS“). IŠIS je systém, prostredníctvom ktorého ŠÚ SR poskytuje elektronické služby a podporuje koncepčný prístup pri činnostiach súvisiacich s prácou so štatistickými údajmi. IŠIS priniesol predovšetkým zníženie administratívnej záťaže, zvýšenie efektivity a kvality spracovania dát. Pri vypĺňaní elektronického formulára nemusia spravodajské jednotky (právnické osoby, podnikatelia) zadávať údaje, ktoré systém získa a automaticky doplní z administratívnych zdrojov. Administratívne zdroje sa preberajú, resp. aktualizujú v stanovených termínoch vopred dohodnutých s vlastníkmi príslušného zdroja. Zároveň sa znížila aj chybovosť pri vypĺňaní formulárov, nakoľko nový systém automaticky detekuje chyby a upozorňuje na nutnosť ich opravy. Okrem úspory času, nákladov a minimalizovania chybovosti pri zbere údajov priniesol IŠIS vyššiu kvalitu poskytovaných údajov. Výstupy zo štatistických zisťovaní sú logickejšie usporiadané a koncoví užívatelia sa v nich ľahšie orientujú.
 
IŠIS poskytuje služby občanom, podnikateľom a orgánom verejnej moci. Na strane vstupu sú služby zamerané najmä na poskytovanie štatistických výkazov v elektronickej forme pre spravodajské jednotky (podnikateľ) a hromadné poskytovanie údajov orgánmi verejnej moci. Na strane výstupov sú služby poskytované prostredníctvom prezentačných služieb portálu www.statistics.sk, kde sú výstupy prezentované vo forme metadát (klasifikácií, číselníkov, správ o kvalite, informáciách k jednotlivým ukazovateľom a premenným). Súčasťou prezentačnej vrstvy sú aj štatistické produkty vo forme publikácií, informatívnych správ, reportov, dátových kociek a pod. Prezentačné služby sú určené pre občanov, podnikateľov aj orgány verejnej moci. Orgány verejnej moci môžu konzumovať elektronické služby pre získavanie dát o číselníkoch aj prostredníctvom webových služieb. Pre prípad špecifických štatistických údajov boli zriadené samostatné služby, prostredníctvom ktorých môže externý zákazník zažiadať o údaje, ktoré sa na stránke nenachádzajú. Štatistický informačný systém je zabezpečovaný v súlade s požiadavkami domácich a medzinárodných používateľov na rozsah, kvalitu a včasnosť poskytovaných štatistických informácií a služieb. Plnenie týchto požiadaviek je právne záväzné, čo vyplýva z príslušných právnych dokumentov SR a EÚ. Nároky na IŠIS sú, s ohľadom na uvedené skutočnosti, premietnuté aj do interných dokumentov úradu - Stratégia rozvoja ŠÚ SR a Systém manažérstva kvality. Vychádza z dátového modelu, ktorý definuje jeho obsah vrátane metadát a z funkčného modelu, ktorý popisuje postupy a činnosti (procesy - funkcie), ktoré sú nad týmto obsahom vykonávané. 

Komplentný zoznam poskytovaných služieb IŠIS je uvedený v MetaIS, link: https://metais.vicepremier.gov.sk/detail/ISVS/9ea995af-93da-46b2-8281-892dfd5e7b9b/cimaster?tab=detailForm

Po zavedení IŠIS do prevádzky Štatistický úrad SR kontinuálne pokračoval v implementácii nových legislatívnych povinností a zmien vyplývajúcich z požiadaviek užívateľov IŠIS.

Projekt bude realizovaný prostredníctvom aktivít vyplývajúcich z Vyhlášky Úradu podpredsedu vlády Slovenskej republiky pre

investície a informatizáciu č. 85/2020 Z. z. o riadení projektov - hlavné aktivity projektu:

  • Analýza a Dizajn,
  • Nákup technických prostriedkov, programových prostriedkov a služieb,
  • Implementácia a Testovanie,
  • Nasadenie.

Nižšie uvedené zmenové požiadavky (viď. kapitola 7.3) sú zamerané na, resp. je ich možné rozdeliť do nasledovných kategórií:

  • rozvoj funkcionality IŠIS,
  • rozvoj funkcionality v zmysle legislatívnych požiadaviek,
  • zlepšenie UX dizajnu,
  • kyberbezpečnosť.

Register právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci (ďalej aj "RPO") je od 1. novembra 2015, v súlade s príslušnou legislatívou, zdrojom právne platných údajov o právnických osobách, podnikateľoch a orgánoch verejnej moci, ktoré sú v súčasnosti registrované alebo evidované vo viac ako 100 zdrojových registroch a evidenciách rôznych informačných systémov. RPO predstavuje základný register v súlade s Národnou koncepciou informatizácie verejnej samosprávy (NKIVS), ako samostatný systém, ktorý obsahuje jednotný a dátovo konzistentný zdroj údajov všetkých právnych subjektov, ktoré prichádzajú do styku s verejnou správou. Prostredníctvom IS RPO je možné získať komplexné údaje o konkrétnom právnom subjekte z viacerých zdrojových registrov a na ich základe vykonávať proaktívne služby v rôznych životných situáciách právneho subjektu. Právne subjekty evidované v RPO sú jednoznačne identifikované prostredníctvom identifikátora právnických osôb a podnikateľov, ktorého generovanie zostáva zodpovednosťou Štatistického úradu SR. Štatistický úrad SR generuje identifikátor v súlade s existujúcimi pravidlami a pre subjekty s právnou subjektivitou to bude IČO, pričom organizácie bez právnej subjektivity budú identifikované rozšíreným identifikátorom IČO na 12 miest. Od 16.5.2016 je referenčným registrom v súlade s § 51 zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente).

Poskytované elektronické služby

Služby, ktoré sú určené pre občanov a podnikateľov, zahŕňajú napríklad aj výpis z RPO alebo elektronický odpis z RPO pre orgány verejnej moci. Ďalšou funkcionalitou je online prideľovanie identifikačných čísel organizácií (IČO) pri vzniku všetkých typov právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci.

Služby sú poskytované prostredníctvom:

Motiváciou projektu je reagovať na požiadavky na úpravy a ďalšie rozšírenia funkcionalít RPO vyplývajúcich 

  • z legislatívy Európskej únie, medzinárodných štandardov a noriem, 
  • z legislatívy Slovenskej republiky a pripravovanej zmeny legislatívy registra RPO,
  • požiadaviek používateľov RPO.

Projekt predstavuje snahu vybudovať samosatný Štatistický register budov, domov a bytov. Zároveň treba povedať, že súčasné riešenie ESDB by tvorilo  základ pre Štatistický register budov, domov a bytov a mohol by pokračovať rovnako ako bolo nastavené počas sčítania domov a bytov 2021.

Základ pre naplnenie údajov do Štatistického registra budov, domov a  bytov by tvorila  ZBD_D 2021, ZBD_B 2021 a zrušené AB pre nebytové budovy (tieto neboli predmetom ESDB ale pre Štatistický register bytov sú potrebné). V prípade nebytových budov bude potrebné pridať príznak, že ide o nebytovú budovu a nebude možné vytvoriť v nej byt.

Iniciatíva vybudovania ŠRBDB vychádza zo záverov zasadnutia Ústrednej komisie pre sčítanie zo 15.6.2022, kedy:

  • berie na vedomie
    • informáciu o stave prác na projekte SODB 2021
    • vyššiu kvalitu údajov s ohľadom na použitý koncept sčítania
  • odporúča ŠÚ SR
    • za účelom zabezpečenia vyššej kvality údajov v oblasti  spracovania a šírenia údajov uplatniť zvýšené nároky na expertov s dopadom na rozpočet
    • zabezpečiť finančné prostriedky na realizáciu Štatistického registra budov, domov a bytov

Štatistický úrad v súčasnosti prevádzkuje rôzne databázy, pričom jednými z nich sú aj:

  • DATAcube.
  • OPEN DATA platforma

DATAcube. a OPEN DATA platforma obsahujú dátové tabuľky (kocky) za ukazovatele hospodárskeho a sociálno-ekonomického vývoja. Údaje z rôznych štatistických okruhov sú dostupné v mesačných, štvrťročných alebo ročných časových radoch a umožňujú vytváranie vlastných výberov. Dáta sú štatisticky spracované v územných štruktúrach za Slovenskú republiku, oblasti, kraje a okresy. Tam, kde to systém ochrany údajov umožňuje, sú sprístupnené údaje až do úrovne obcí. Výstupy je možné exportovať do formátov: XLS (Excel 97-2003) alebo PDF.

Vzhľadom na meniace sa prostredie a vznikajúce požiadavky na kvalitu a publikovanie dát boli počas prevádzky súčasných ISVS identifikované viaceré potrebné technické, organizačné a procesné zmeny, ktoré majú samotný systém rozvinúť a prispieť tak k produkcii kvalitnejších štatistických údajov, využiteľných nielen pre samotné štatistické účely ale aj pre širokú verejnosť ako aj štátnu a verejnú správu.

Projektom je teda zamýšľané doručiť identifikované zmeny, ktoré sú nasledovné:

  • Iniciatíva pre vybudovanie nového modulu DATAcube., ktorý bude riešiť nasledovné nedostatky:
    • Poloautomatické odovzdávanie údajov z diseminačnej platformy JISSU do DATAcube
    • Riešenie technologických nedostatkov súčasného DATAcube.
    • Riešenie kvality spracovani údajov pre DATAcube. a ich dostupnosti.
    • Neexistujúca správa oblasti, dimenzií a následné mapovanie na schválené datasety
  • Iniciatíva na dobudovanie „platformy“ na tvorbu a publikovanie OPEN DATA, ktorá vychádza predovšetkým z nasledovných nedostatkov:
    • Manuálne preklápanie a čistenie údajov z existujúceho DATAcube.
    • Riešenie nepokrýva základné bezpečnostné požiadavky
    • Neexistujúca správa dimenzií a následné mapovanie na schválené datasety

Preto je nevyhnuté tieto požiadavky splniť, odstrániť nedostatky a vybudovať takýto nástroj, pričom tento nástroj je základom aj pre prípravu pokladov na publikovanie otvorených údajov v zmysle OPEN DATA platformy.

Riešenie prinesie nasledovné kvalitatívne prínosy:

  • DATAcube.
    • Metodické a procesné spravovanie oblastí diseminovaných údajov
    • Správa a konsolidácia výstupných dimenzií pre diseminované produkty
    • Možnosť správy údajov na úrovni schválených a publikovaných produktov v zmysle NŠS
    • Automatická diseminácia údajov na DATAcube. s minimalizovaním časovej náročnosti a dopadom na kapacity pracovníkov ŠÚ SR
  • OPEN DATA platforma:
    • Automatické mapovanie a publikovanie údajov z Diseminačnej platformy JISSU (DP JISSU)
    • Možnosť správy údajov na úrovni schválených a publikovaných produktov v zmysle NŠS
    • Možnosť v rámci centrálnej správy dimenzií mapovať dimenzie na datasety a zvyšovať tak konfiguračne úroveň služieb

Štatistický úrad Slovenskej republiky je rozpočtovou organizáciou štátu,  ktorá je svojimi príjmami a výdavkami zapojená na štátny rozpočet Slovenskej republiky. Medzi hlavné činnosti úradu patri okrem iného aj:

  • tvorba štatistických produktov a ich zverejňovania alebo zabezpečenia prístupu k nim
  • zabezpečenie dostupnosti štátnej štatistiky pre používateľa,

V poslednej dobe bolo vytvorené prostredie pre zjednotenie spracovateľských postupov a zlepšenia využitia dát, ktorými ŠÚSR disponuje pri tvorbe štatistických produktov. Jedna z oblastí, ktorá má potenciál prispieť k zefektívneniu tvorby štatistických produktov a najmä k zlepšeniu a skvalitneniu služieb, ktoré ŠÚ SR poskytuje svojim Zákazníkom, je oblasť využitia dát a metadát o Zákazníkovi a jeho požiadavkách a zefektívneniu jeho prístupu k zadaniu požiadavky a efektivite jej spracovania. Z tohto dôvodu sa ŠÚ SR rozhodol pristúpiť k modernizácii svojho IS „Evidencia požiadaviek zákazníkov ŠUSR“ formou realizácie rozvojovej požiadavky týkajúcej sa zlepšenia služby špecifikácie potrieb pre štatistické zisťovanie/produkt a spoločné previazanie na celkový ekosystém IS ŠUSR .

Súčasný systém „Evidencia požiadaviek zákazníkov ŠUSR“ bol implementovaný pracovníkmi ŠÚ SR a bol teda finančne realizovaný výlučne z rozpočtu ŠÚ SS.

V zmysle § 12a zákona o štátnej štatistike 540/2001 Z. z. a jeho noviel je ŠÚ SR povinný budovať Jednotný informačný systém štátnej štatistiky. Rovnako aby bola naplnená legislatívna požiadavku bodu 5 b) § 12a zákona o štátnej štatistike 540/2001 Z. z., t.j. sprístupnenie IS JISSU iným orgánom vykonávajúci štátnu štatistiku, ktoré sú povinné používať jednotný informačný systém štátnej štatistiky spôsobom určeným funkcionalitou tohto informačného systému a v rozsahu danom dostupnosťou jeho služieb, na šírenie štatistických produktov podľa § 8 ods. 1 písm. c) a § 11 ods. 1 písm. b), tak je potrebné modernizáciu IS „Evidencia požiadaviek zákazníkov ŠUSR“ realizovať vytvorením samostatných modulov Zákazník a Spätná väzba, ktoré budú súčasťou kolaboračného portálu JISSU.

Viac
Subjekt
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Miesta realizácie
Bratislavský kraj, Nitriansky kraj, Trenčiansky kraj, Trnavský kraj, Žilinský kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Košický kraj
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.01.2023 - 01.12.2023
Celková suma
3,665,154 €
Vlastné zdroje
0 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Nasadenie - DATACube./OpenData
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
01.08.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
31.10.2023
Názov
Implementácia a testovanie - DATACube./…
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.07.2023
Skutočný začiatok
01.07.2023
Plánovaný koniec
01.09.2023
Skutočný koniec
29.09.2023
Názov
Analýza a dizajn - DATACube./OpenData
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.04.2023
Skutočný začiatok
17.04.2023
Plánovaný koniec
01.06.2023
Skutočný koniec
30.06.2023
Názov
Nasadenie - Evidencia požiadaviek
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
01.08.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
31.10.2023
Názov
Implementácia a testovanie - Evidencia …
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.07.2023
Skutočný začiatok
01.07.2023
Plánovaný koniec
01.09.2023
Skutočný koniec
29.09.2023
Názov
Analýza a dizajn - Evidencia požiadaviek
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.04.2023
Skutočný začiatok
17.04.2023
Plánovaný koniec
01.06.2023
Skutočný koniec
30.06.2023
Názov
Nasadenie - ŠRBDB
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.09.2023
Skutočný začiatok
04.09.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
27.10.2023
Názov
Implementácia a testovanie - ŠRBDB
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.06.2023
Skutočný začiatok
26.06.2023
Plánovaný koniec
01.08.2023
Skutočný koniec
31.08.2023
Názov
Analýza a dizajn - ŠRBDB
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.04.2023
Skutočný začiatok
17.04.2023
Plánovaný koniec
01.06.2023
Skutočný koniec
26.06.2023
Názov
Nasadenie - IŠIS
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.10.2023
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
01.11.2023
Skutočný koniec
-
Názov
Implementácia a testovanie - IŠIS
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.02.2023
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
01.09.2023
Skutočný koniec
-
Názov
Nasadenie - RPO
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
01.08.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
25.10.2023
Názov
Implementácia a testovanie - RPO
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.06.2023
Skutočný začiatok
27.06.2023
Plánovaný koniec
01.09.2023
Skutočný koniec
30.09.2023
Názov
Analýza a dizajn - RPO
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.06.2023
Skutočný začiatok
27.06.2023
Plánovaný koniec
01.08.2023
Skutočný koniec
31.08.2023
Názov
Analýza a dizajn - IŠIS
Typ
K. Modernizácia fun…
Plánovaný začiatok
01.01.2023
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
01.02.2023
Skutočný koniec
-
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.03.2023
Skutočný začiatok
03.03.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet nových optimalizovaných úsekov verejnej správy
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
30.11.2023
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

94_Nasadenie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
959 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

71_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,717 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

72_Implementácia a testovanie - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,111 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

54_Implementácia a testovanie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,416 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

53_Implementácia a testovanie - UX dizajnér_EPZ

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,720 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

60_Implementácia a testovanie - IT analytik_DC a OD

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,093 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

61_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 08/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
634 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
311 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
277 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
809 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
770 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
361 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

111_Projektové riadenie - Finančný manažér_RPO

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
30 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

112_Projektové riadenie - Manažér kvality_RPO

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
810 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

113_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_RPO

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
324 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
699 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
377 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
324 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,156 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
324 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
254 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 07/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,530 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

71_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
3,715 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

72_Implementácia a testovanie - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,570 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

54_Implementácia a testovanie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
3,031 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

53_Implementácia a testovanie - UX dizajnér_EPZ

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,245 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

60_Implementácia a testovanie - IT analytik_DC a OD

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
638 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

61_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 07/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
643 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2023
Názov

25_Analýza a dizajn - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,331 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

24_Analýza a dizajn - IT analytik_DC a OD

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
972 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

17_Analýza a dizajn - UX dizajnér_EPZ

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,619 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

18_Analýza a dizajn - Vlastník procesov_EPZ

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,672 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

33_Analýza a dizajn - Vlastník procesov_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
378 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

31_Analýza a dizajn - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
327 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

32_Analýza a dizajn - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
401 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

71_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
806 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

72_Implementácia a testovanie - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
401 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
303 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
124 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
905 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,271 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
102 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

111_Projektové riadenie - Finančný manažér_RPO

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
124 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
947 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
459 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
537 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
769 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,214 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
528 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
515 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 06/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
500 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.07.2023
Názov

33_Analýza a dizajn - Vlastník procesov_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
540 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

31_Analýza a dizajn - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
806 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

32_Analýza a dizajn - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
506 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
864 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
150 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
111 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
202 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
881 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
111 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

111_Projektové riadenie - Finančný manažér_RPO

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
125 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
209 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
687 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
659 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
757 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 05/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
426 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

33_Analýza a dizajn - Vlastník procesov_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
917 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

24_Analýza a dizajn - IT analytik_DC a OD

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
972 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

17_Analýza a dizajn - UX dizajnér_EPZ

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,619 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

18_Analýza a dizajn - Vlastník procesov_EPZ

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
938 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

31_Analýza a dizajn - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,481 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

32_Analýza a dizajn - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 05/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
668 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.06.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
304 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
478 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
781 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
721 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 04/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
260 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 03/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
392 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 03/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
392 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 03/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
529 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
532 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
450 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
630 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

111_Projektové riadenie - Finančný manažér_RPO

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
675 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

112_Projektové riadenie - Manažér kvality_RPO

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,652 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

113_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_RPO

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,332 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
559 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
251 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
971 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,118 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 11/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
331 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
172 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
359 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,691 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
359 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

111_Projektové riadenie - Finančný manažér_RPO

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
172 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

112_Projektové riadenie - Manažér kvality_RPO

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,055 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

113_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_RPO

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,154 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
453 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
855 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,430 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
858 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
522 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 10/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
2,084 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

93_Nasadenie - UX dizajnér_EPZ

RMV 10/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,326 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

94_Nasadenie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 10/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,311 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

99_Nasadenie - IT analytik_DC a OD

RMV 10/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
304 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

100_Nasadenie - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 10/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
525 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.11.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,719 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
194 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
793 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
905 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

112_Projektové riadenie - Manažér kvality_RPO

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
500 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

113_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_RPO

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
398 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
798 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

125_Projektové riadenie - Finančný manažér_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
745 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
556 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
413 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
626 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 09/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
416 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

93_Nasadenie - UX dizajnér_EPZ

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,184 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

94_Nasadenie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
652 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

99_Nasadenie - IT analytik_DC a OD

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
344 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

100_Nasadenie - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
229 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

54_Implementácia a testovanie - Vlastník procesov_EPZ

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
3,417 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

53_Implementácia a testovanie - UX dizajnér_EPZ

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,660 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

60_Implementácia a testovanie - IT analytik_DC a OD

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
536 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

61_Implementácia a testovanie - Kľúčový používateľ_DC a OD

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
341 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

109_Nasadenie - Vlastník procesov_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
337 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

107_Nasadenie - Kľúčový používateľ_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,497 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

108_Nasadenie - Dátový špecialista_ŠRBDB

RMV 09/2023 - Hlavné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,619 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.10.2023
Názov

110_Projektové riadenie - Projektový manažér_RPO

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
1,331 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

123_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_DC a OD

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
255 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

121_Projektové riadenie - Finančný manažér_DC a OD

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
112 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

127_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_ŠRBDB

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
853 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

126_Projektové riadenie - Manažér kvality_ŠRBDB

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
958 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

117_Projektové riadenie - Finančný manažér_EPZ

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
105 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

112_Projektové riadenie - Manažér kvality_RPO

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
839 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

113_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_RPO

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
690 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

124_Projektové riadenie - Projektový manažér_ŠRBDB

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
592 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

120_Projektové riadenie - Projektový manažér_DC a OD

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
209 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

122_Projektové riadenie - Manažér kvality_DC a OD

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
657 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

118_Projektové riadenie - Manažér kvality_EPZ

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
635 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

116_Projektové riadenie - Projektový manažér_EPZ

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
296 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

119_Projektové riadenie - Administratívny pracovník_EPZ

RMV 08/2023 - Podporné aktivity

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Žiadaná suma
301 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.09.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
18,360 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
27,540 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
7,020 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
99,900 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
29,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
29,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
18,360 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
7,020 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT architekt_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
27,540 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT analytik_EPZ

MISŠU_Analýza a dizajn_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
99,900 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT analytik_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
146,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
9,720 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
43,740 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
17,280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
27,000 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
27,000 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
17,280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT architekt_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
43,740 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
9,720 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT analytik_DC a OD

MISŠU_Analýza a dizajn_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
146,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2023
Názov

IT analytik_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
62,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 7 - Bezpečnostný Expert_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
16,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
23,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
7,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
33,456 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
7,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
33,456 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

IT analytik_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
62,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

IT architekt_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
23,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

Kľúčový expert č. 7 - Bezpečnostný Expert_SRBDB

MISŠU_Analýza a dizajn_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
16,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

IT analytik_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
35,100 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
13,260 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 7 - Bezpečnostný Expert_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
8,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 1 - Programátor SAS_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
50,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
22,848 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 3 - Špecialista na analytické a štatistické spracovanie dát_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
58,752 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č . 4 - Špecialista na dátovú kvalitu_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
57,120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

IT tester_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
19,152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
167,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 7 - Bezpečnostný Expert_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
8,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 1 - Programátor SAS_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
50,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
35,100 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT tester_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
19,152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
13,260 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
167,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
22,848 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 3 - Špecialista na analytické a štatistické spracovanie dát_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
58,752 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č . 4 - Špecialista na dátovú kvalitu_ŠRBDB

MISŠU_Implementácia a testovanie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
57,120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
7,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
25,296 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
50,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č . 4 - špecialista na dátovú kvalitu_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
18,768 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 1 - Programátor SAS_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
33,540 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

Kľúčový expert č. 3 - Špecialista na analytické a štatistické spracovanie dát_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
13,872 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
50,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 3 - Špecialista na analytické a štatistické spracovanie dát_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
13,872 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č . 4 - špecialista na dátovú kvalitu_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
18,768 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 2 - Dátový špecialita SAS_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
25,296 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Kľúčový expert č. 1 - Programátor SAS_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
33,540 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_ŠRBDB

MISŠU_Nasadenie_ŠRBDB

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
7,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
43,740 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
284,040 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
17,280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
65,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT tester_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
26,460 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT tester_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
26,460 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
43,740 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
284,040 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
17,280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Implementácia a testovanie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
65,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
23,220 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
29,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
416,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
23,220 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
29,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
416,340 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik_DC/OD

MISŠU_Implementácia a testovanie_DC/OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Školiteľ pre IT systémy_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
5,940 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
73,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
58,860 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
73,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
5,940 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Školiteľ pre IT systémy_DC/OD

MISŠU_Nasadenie_DC a OD

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
7,920 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
10,080 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
71,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
24,150 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
31,680 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
59,040 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
5,760 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
7,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
12,240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
344,310 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
31,680 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Školiteľ pre IT systémy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,080 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Školiteľ pre IT systémy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
4,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
23,520 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
57,270 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
3,600 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
7,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
71,400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
10,080 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
59,040 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
24,150 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
31,680 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
344,310 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
12,240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
23,520 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Školiteľ pre IT systémy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,080 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
7,920 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
57,270 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
3,600 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
31,680 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
5,760 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
8,640 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Školiteľ pre IT systémy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
Žiadaná suma
4,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
77,760 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
3,240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Školiteľ pre IT systémy_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
6,480 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
77,760 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Projektový manažér IT projektu_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
3,240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Školiteľ pre IT systémy_EPZ

MISŠU_Nasadenie_EPZ

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
ICZ Slovakia a. s.
Žiadaná suma
6,480 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
17,940 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,880 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
44,850 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
161,460 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
15,840 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
4,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
25,620 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,880 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
17,940 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
44,850 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT programátor/vývojár

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
161,460 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT tester

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
25,620 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT architekt

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
15,840 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
10,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

IT analytik

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre bezpečnosť IT

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,880 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre infraštruktúry/HW špecialista

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,880 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov

Špecialista pre databázy

MISŠU_Analýza a dizajn; Implementácia a testovanie; Nasadenie_RPO

Vlastník dokladu
Štatistický úrad Slovenskej republiky
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
4,320 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
14.12.2023
Názov IČO
Názov
MICROCOMP - Computersystém s r. o.
IČO
31410952
Názov
ICZ Slovakia a. s.
IČO
36328057
Názov
Štatistický úrad Slovenskej republiky
IČO
00166197
Názov
GlobalTel, a.s.
IČO
35778199
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.