Zvýšenie počtu žiakov Strednej odbornej školy gastronómie a služieb na praktickom vyučovaní prostredníctvom vybavenia výcvikovej infraštruktúry
Stredná odborná škola gastronómie a služieb
Predkladaný projekt sa bude realizovať v sídle Strednej odbornej školy gastronómie a služieb, Prešov. Hlavným predmetom projektu je modernizácia materiálno-technického vybavenia učební s cieľom zvýšenia počtu žiakov Strednej odbornej školy gastronómie a služieb, Prešov na praktickom vyučovaní. Predkladaný projekt je v súlade s intervenčnou stratégiou IROP, prioritná os č. 2 – Ľahší prístup k efektívnym a kvalitnejším verejným službám so špecifickým cieľom 2.2.3 Zvýšenie počtu žiakov stredných odborných škôl na praktickom vyučovaní. Materiálno-technické zabezpečenie, obstarané v rámci hlavnej aktivity projektu, bude prioritne slúžiť pre výcvik na odbornej praxi žiakov a výcvikových pracoviskách; zároveň sa modernizujú odborné učebne, vyučovacie miestnosti a jazykové učebne. Cieľovú skupinu projektu tvoria žiaci jednotlivých odborov SOŠ gastronómie a služieb, ktorí budú prioritne využívať odborné učebne a výcvikové pracoviská počas získavania odbornej praxe. Žiaci študijných odborov v súčasnej dobe nemajú vytvorené dostatočné podmienky pre kvalitné získavanie praktických znalostí pre trh práce, čo vedie k nízkej flexibilite a profilácii výsledkov odborného vzdelávania. V rámci praktického vyučovania sa prostredníctvom moderného vybavenia učební zefektívni odborná príprava žiakov vzdelávacích odborov v oblasti „29. Potravinárstvo“ a „64. ekonomika a organizácia, obchod a služby II“. Navrhovaným projektom dôjde k rozvoju praktického vzdelávania a kvalitnejšej profilácii absolventov na trhu práce v prioritnej oblasti podpory stredného odborného vzdelávania.
Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
Modernizácia materiálno-technického vyb…
|
Typ
A. UMR_Obstaranie a…
|
Plánovaný začiatok
01.02.2023
|
Skutočný začiatok
07.02.2023
|
Plánovaný koniec
01.11.2023
|
Skutočný koniec
07.11.2023
|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
01.09.2022
|
Skutočný začiatok
03.10.2022
|
Plánovaný koniec
01.12.2023
|
Skutočný koniec
31.12.2023
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Kapacita podporenej školskej infraštruktúry stredných odborných škôl
|
Hodnota
400,0 (osoby)
|
Cieľ
400,0 (osoby)
|
Naposledy aktualizované
02.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podporených COVP
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podporených SOŠ, ŠH, SPV, SOP (nie COVP)
|
Hodnota
1,0 (počet)
|
Cieľ
1,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
02.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov | IČO |
---|---|
Názov
Stredná odborná škola gastronómie a služieb
|
IČO
17078482
|
Názov
Libreta s.r.o.
|
IČO
47687690
|
Názov
DANASE s.r.o.
|
IČO
47196823
|
Názov
Škola.sk, s. r. o.
|
IČO
50293893
|
Názov
EUROGASTROP, s. r. o.
|
IČO
44137761
|
Názov
Marta Vavreková
|
IČO
37052501
|