Popis projektu

Predkladaný projekt sa bude realizovať v sídle Strednej odbornej školy gastronómie a služieb, Prešov. Hlavným predmetom projektu je modernizácia materiálno-technického vybavenia učební s cieľom zvýšenia počtu žiakov Strednej odbornej školy gastronómie a služieb, Prešov na praktickom vyučovaní. Predkladaný projekt je v súlade s intervenčnou stratégiou IROP, prioritná os č. 2 – Ľahší prístup k efektívnym a kvalitnejším verejným službám so špecifickým cieľom 2.2.3 Zvýšenie počtu žiakov stredných odborných škôl na praktickom vyučovaní. Materiálno-technické zabezpečenie, obstarané v rámci hlavnej aktivity projektu, bude prioritne slúžiť pre výcvik na odbornej praxi žiakov a výcvikových pracoviskách; zároveň sa modernizujú odborné učebne, vyučovacie miestnosti a jazykové učebne. Cieľovú skupinu projektu tvoria žiaci jednotlivých odborov SOŠ gastronómie a služieb, ktorí budú prioritne využívať odborné učebne a výcvikové pracoviská počas získavania odbornej praxe. Žiaci študijných odborov v súčasnej dobe nemajú vytvorené dostatočné podmienky pre kvalitné získavanie praktických znalostí pre trh práce, čo vedie k nízkej flexibilite a profilácii výsledkov odborného vzdelávania. V rámci praktického vyučovania sa prostredníctvom moderného vybavenia učební zefektívni odborná príprava žiakov vzdelávacích odborov v oblasti „29. Potravinárstvo“ a „64. ekonomika a organizácia, obchod a služby II“. Navrhovaným projektom dôjde k rozvoju praktického vzdelávania a kvalitnejšej profilácii absolventov na trhu práce v prioritnej oblasti podpory stredného odborného vzdelávania.

Viac
Subjekt
Stredná odborná škola gastronómie a služieb
Miesta realizácie
Prešov
Stav
Projekt riadne ukončený (K)
Realizácia
01.02.2023 - 01.11.2023
Celková suma
460,003 €
Vlastné zdroje
23,000 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
RIUS
Operačný program
Integrovaný regionálny operačný program
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Modernizácia materiálno-technického vyb…
Typ
A. UMR_Obstaranie a…
Plánovaný začiatok
01.02.2023
Skutočný začiatok
07.02.2023
Plánovaný koniec
01.11.2023
Skutočný koniec
07.11.2023
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.09.2022
Skutočný začiatok
03.10.2022
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
31.12.2023
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Kapacita podporenej školskej infraštruktúry stredných odborných škôl
Hodnota
400,0 (osoby)
Cieľ
400,0 (osoby)
Naposledy aktualizované
02.01.2024
Riziko
-
Názov
Počet podporených COVP
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet podporených SOŠ, ŠH, SPV, SOP (nie COVP)
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
02.01.2024
Riziko
-
Názov IČO
Názov
Stredná odborná škola gastronómie a služieb
IČO
17078482
Názov
Libreta s.r.o.
IČO
47687690
Názov
DANASE s.r.o.
IČO
47196823
Názov
Škola.sk, s. r. o.
IČO
50293893
Názov
EUROGASTROP, s. r. o.
IČO
44137761
Názov
Marta Vavreková
IČO
37052501
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.