Popis projektu

Celkový cieľ projektu je v súlade s  a spadá do znalostnej oblasti .  Plánované aktivity VC ABT reflektujú súčasné celospoločenské potreby a sú v súlade so Stratégiou výskumu a inovácií pre inteligentnú špecializáciu Slovenska (RIS3 SK).

Realizácia nezávislého výskumu a vývoja v rámci projektu bude mať vysoký potenciál uplatniteľnosti výsledkov v praxi. Výskumné a vývojové činnosti sú vo väzbe na

Priamymi výstupmi a výsledkami vybratých produktových línií k napĺňaniu Hlavného SK NACE je:

Počet podporených výskumných inštitúcií, ktorých je a to SPU v Nitre.

Počet publikácií vytvorených v rámci projektu, ktorých bude  .

Počet existujúcich výskumných pracovníkov pracujúcich na VaV aktivitách projektu, ktorých bude .

Počet podporených účastí zahraničných výskumníkov v projektových aktivitách slovenskej inštitúcie VaV, ktorých bude . 

Všetky tieto výstupy a výsledky smerujú k naplneniu Hlavného SK NACE a to svojim zameraním na zdravé potraviny, potravinárske technológie,  potravinovú bezpečnosť a trvalo udržateľný rozvoj SR.

Aktivity žiadateľa sú zamerané na nasledovné :

Viac
Subjekt
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Miesta realizácie
Nitra
Stav
Projekt riadne ukončený (K)
Realizácia
01.01.2016 - 01.12.2019
Celková suma
816,725 €
Vlastné zdroje
40,836 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
H Koordinácia projektu
Typ
Podpora návratu špi…
Plánovaný začiatok
01.12.2018
Skutočný začiatok
01.12.2018
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
H4 Analytické metódy hodnotenia zdravot…
Typ
Podpora návratu špi…
Plánovaný začiatok
01.01.2016
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
H 3 Vývoj nových technologických postup…
Typ
Podpora návratu špi…
Plánovaný začiatok
01.01.2016
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
H 2 Genomické a proteomické metódy pre …
Typ
Podpora návratu špi…
Plánovaný začiatok
01.01.2016
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
H 1 Spektroskopické a mikroskopické met…
Typ
Podpora návratu špi…
Plánovaný začiatok
01.01.2016
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.01.2016
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
01.12.2019
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov
Podporné aktivity mimo oprávneného územ…
Typ
Podporná aktivita m…
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
01.01.2016
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
31.12.2019
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet podporených výskumných inštitúcií
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
19.10.2021
Riziko
-
Názov
Počet publikácií vytvorených v rámci projektu
Hodnota
11,0 (počet)
Cieľ
8,0 (počet)
Naposledy aktualizované
19.10.2021
Riziko
-
Názov
Počet existujúcich výskumných pracovníkov pracujúcich na VaV aktivitách projektu
Hodnota
14,88 (FTE)
Cieľ
9,03 (FTE)
Naposledy aktualizované
19.10.2021
Riziko
-
Názov
Počet podporených účastí zahraničných výskumníkov v projektových aktivitách slovenskej inštitúcie VaV
Hodnota
2,0 (počet)
Cieľ
2,0 (počet)
Naposledy aktualizované
19.10.2021
Riziko
Áno
Názov
Finančná podpora poskytnutá na podporu a registráciu práv duševného vlastníctva
Hodnota
-
Cieľ
0 €
Naposledy aktualizované
-
Riziko
Áno
Názov
Počet navrátivších slovenských výskumníkov zo zahraničia
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
Áno
Názov
Počet podaných patentových prihlášok
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
Áno
Názov
Počet prihlášok registrácie práv duševného vlastníctva
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
Áno
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.