Popis projektu

Náplňou projektu je založenie novej výroby v spoločnosti SALATÍN, s.r.o. zameranej na výrobu mäsa a mäsových výrobkov.

  • Potravinová bezpečnosť v oblasti výroby mäsových výrobkov
  • Potreba znižovania cien na trhu, čo je základom pre konkurencieschopnosť Slovenských produktov
  • Zvýšenie ekonomického potenciálu firmy a zvýšenie ekonomických ukazovateľov firmy (najmä pridanej hodnoty)
  • Zvýšenie povedomia o slovenských výrobkoch na prípadných zahraničných trhoch

Mäso je jedným z najvýznamnejších zdrojov bielkovín vôbec. Je nevyhnutnou súčasťou stravy.

Aktivitou projektu je: (01/2018 - 12/2018)

Merateľné ukazovatele projektu sú:

Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové = 1

Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové = 1

Počet podnikov, ktoré dostávajú granty = 1

Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch = 4 FTE

Miestom realizácie projektu je obec Partizánska Ľupča.

Viac
Subjekt
SALATÍN, s.r.o.
Miesta realizácie
Partizánska Ľupča
Stav
Projekt riadne ukončený (K)
Realizácia
01.01.2020 - 01.02.2020
Celková suma
355,500 €
Vlastné zdroje
177,750 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
A1 Rozvoj existujúceho MSP
Typ
Rozvoj existujúcich…
Plánovaný začiatok
01.01.2020
Skutočný začiatok
31.01.2020
Plánovaný koniec
01.02.2020
Skutočný koniec
28.02.2020
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
Hodnota
4,0 (FTE)
Cieľ
4,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
26.05.2020
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
26.05.2020
Riziko
-
Názov
Počet podporených MSP prevádzkovaných osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet inovovaných procesov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet získaných certifikátov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
26.05.2020
Riziko
-
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
26.05.2020
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

1. časť Technológia na spracovanie mäsa

1.časť technológia na spracovanie mäsa

Vlastník dokladu
SALATÍN, s.r.o.
Dodávateľ
PUVERO Equity a.s.
Žiadaná suma
289,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2020
Názov

2.časť Chladiarenské zariadenia

2.čast Chladiarenske zariadenia

Vlastník dokladu
SALATÍN, s.r.o.
Dodávateľ
PUVERO Equity a.s.
Žiadaná suma
65,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2020
Názov IČO
Názov
PUVERO Equity a.s.
IČO
44555822
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.