Inovácia výrobného procesu v spoločnosti SALATÍN, s.r.o.
SALATÍN, s.r.o.
Náplňou projektu je založenie novej výroby v spoločnosti SALATÍN, s.r.o. zameranej na výrobu mäsa a mäsových výrobkov.
- Potravinová bezpečnosť v oblasti výroby mäsových výrobkov
- Potreba znižovania cien na trhu, čo je základom pre konkurencieschopnosť Slovenských produktov
- Zvýšenie ekonomického potenciálu firmy a zvýšenie ekonomických ukazovateľov firmy (najmä pridanej hodnoty)
- Zvýšenie povedomia o slovenských výrobkoch na prípadných zahraničných trhoch
Mäso je jedným z najvýznamnejších zdrojov bielkovín vôbec. Je nevyhnutnou súčasťou stravy.
Aktivitou projektu je: (01/2018 - 12/2018)
Merateľné ukazovatele projektu sú:
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové = 1
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové = 1
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty = 1
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch = 4 FTE
Miestom realizácie projektu je obec Partizánska Ľupča.
Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
A1 Rozvoj existujúceho MSP
|
Typ
Rozvoj existujúcich…
|
Plánovaný začiatok
01.01.2020
|
Skutočný začiatok
31.01.2020
|
Plánovaný koniec
01.02.2020
|
Skutočný koniec
28.02.2020
|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
-
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
-
|
Skutočný koniec
-
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
|
Hodnota
4,0 (FTE)
|
Cieľ
4,0 (FTE)
|
Naposledy aktualizované
26.05.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
|
Hodnota
1,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
26.05.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podporených MSP prevádzkovaných osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet inovovaných procesov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (FTE)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet získaných certifikátov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
1,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
26.05.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
1,0 (počet)
|
Cieľ
1,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.05.2020
|
Riziko
-
|
Názov | Vlastník dokladu | Dodávateľ | Žiadaná suma | Schválené na preplatenie | Realizácia |
---|---|---|---|---|---|
Názov
1. časť Technológia na spracovanie mäsa1.časť technológia na spracovanie mäsa |
Vlastník dokladu
SALATÍN, s.r.o.
|
Dodávateľ
PUVERO Equity a.s.
|
Žiadaná suma
289,800 €
|
Schválené na preplatenie
-
|
Realizácia
30.03.2020
|
Názov
2.časť Chladiarenské zariadenia2.čast Chladiarenske zariadenia |
Vlastník dokladu
SALATÍN, s.r.o.
|
Dodávateľ
PUVERO Equity a.s.
|
Žiadaná suma
65,700 €
|
Schválené na preplatenie
-
|
Realizácia
30.03.2020
|
Názov | IČO |
---|---|
Názov
PUVERO Equity a.s.
|
IČO
44555822
|