Popis projektu

Predmetom predkladaného projektu je nákup technologickej linky, ktorá bude produkovať raňajkové cereálie a hlavne pre cieľovú skupinu deti od 3+ rokov v biokvalite, bez gluténové, vegan, allergen free.

Tento výrobný proces môžeme charakterizovať ako inovatívny proces výroby potraviny. Uvedená technologická linka sa využíva výsostne v potravinovom priemysle pre výrobu raňajkových cereálií a sladkých snackov. Predkladať projektového zámeru ráta s výrobou v tvare – dinosaurus, krokodíla, macíka a ďalších atraktívnych foriem pre deti. Cereálie budú vyrobené z bezlepkových surovín a bez pridania cukru. Extrúzne zariadenie bude vyrábať produkty vo forme sladkých cereálnych produktov (dinosauríkov) vhodných na použitie do mliečnych výrobkov a jogurtov s možnosťou zachovať si v tekutinách formu a štruktúru podľa možnosti čo najdlhší čas. Extrúzne zariadenie bude schopné spracovať surovinové zmesi ako kakao, med, ovocné prídavky.

Viac
Subjekt
Pierre Batiste Bakery s. r. o.
Miesta realizácie
Marcelová
Stav
Projekt mimoriadne ukončený - neprispel k cieľom OP (K)
Realizácia
01.07.2019 - 01.12.2020
Celková suma
339,500 €
Vlastné zdroje
147,343 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Začatie a rozvoj podnikania MSP
Typ
Podpora nových a za…
Plánovaný začiatok
01.07.2019
Skutočný začiatok
25.07.2019
Plánovaný koniec
01.12.2020
Skutočný koniec
14.12.2020
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.12.2020
Riziko
-
Názov
Počet novovytvorených MSP založených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet inovovaných procesov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet získaných certifikátov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
Hodnota
1,0 (FTE)
Cieľ
1,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
14.12.2020
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
14.12.2020
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
14.12.2020
Riziko
-
Názov
Počet podporených nových podnikov
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
14.12.2020
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Horizontálny miešač, extrúder (10 % platba)

Faktúra č. 3 - Horizontálny miešač, extrúder (10 %)

Vlastník dokladu
Pierre Batiste Bakery s. r. o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
33,950 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.12.2020
Názov

Horizontálny miešač, extrúder (60 % platba)

Faktúra č. 2 - Horizontálny miešač, extrúder (60 %)

Vlastník dokladu
Pierre Batiste Bakery s. r. o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
203,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.10.2020
Názov

Horizontálny miešač, extrúder (30 % platba)

Faktúra č. 1 - Horizontálny miešač, extrúder (30 %)

Vlastník dokladu
Pierre Batiste Bakery s. r. o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
101,850 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.08.2019
Subjekt Suma celkom Vrátená suma Suma na vymáhanie Typ Stav
Subjekt

Pierre Batiste Bakery s. r. o.

Suma celkom
339,500 €
Vrátená suma
-
Suma na vymáhanie
-
Typ
Ďalšie nezrovnalost…
Stav
Nepotvrdené podozre…
Názov IČO
Názov
PekaStroj s.r.o.
IČO
36554219
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.