Zvyšovanie konkurencieschopnosti konzervárenskej výroby prostredníctvom inovácií
Róbert Gašparík-Mäsovýroba s.r.o.
Projekt sa zameriava na inovatívnu produkciu mäsových špecialít v podobe konzervovaného mäsa a paštét. Hlavným cieľom je realizáciou projektu inovovať konzervárenskú výrobu v našom podniku tak, aby sme skrátili a zefektívnili výrobný proces, prispeli k zvýšeniu celkovej kvality výslednej produkcie a zlepšili produktivitu práce. Zámer realizácie projektu vyvstal predovšetkým z dôvodu nevyhnutnosti modernizácie našej výroby a potreby rozšírenia našej výrobnej kapacity. Zameranie projektu sleduje tiež napĺňanie strategického plánu nášho rozvoja a teda zabezpečenie našej dlhodobej konkurencieschopnosti. Realizáciou projektu vyriešime súčasné nedostatky pri výrobe vyšpecifikovaných produktov, čo bude mať pre našu konzervárenskú výrobu viacero veľmi podstatných prínosov. Vďaka inovatívnej technológii konzervárenskej linky dôjde ku skráteniu celého výrobného procesu, ale najmä zabezpečíme lepšie mikrobiologické ukazovatele hotového výrobku slovenského výrobcu.
Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
Rozvoj existujúceho MSP
|
Typ
Rozvoj existujúcich…
|
Plánovaný začiatok
01.09.2018
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
01.08.2019
|
Skutočný koniec
-
|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
-
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
-
|
Skutočný koniec
-
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Počet podporených MSP prevádzkovaných osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet inovovaných procesov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet získaných certifikátov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
|
Hodnota
0,0 (FTE)
|
Cieľ
5,0 (FTE)
|
Naposledy aktualizované
31.12.2018
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
|
Hodnota
0,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
31.12.2018
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
0,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
31.12.2018
|
Riziko
-
|
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
0,0 (počet)
|
Cieľ
3,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
31.12.2018
|
Riziko
-
|
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
|
Hodnota
0,0 (FTE)
|
Cieľ
5,0 (FTE)
|
Naposledy aktualizované
31.12.2018
|
Riziko
-
|