Popis projektu

Projekt sa zameriava na inovatívnu produkciu mäsových špecialít v podobe konzervovaného mäsa a paštét. Hlavným cieľom je realizáciou projektu inovovať konzervárenskú výrobu v našom podniku tak, aby sme skrátili a zefektívnili výrobný proces, prispeli k zvýšeniu celkovej kvality výslednej produkcie a zlepšili produktivitu práce. Zámer realizácie projektu vyvstal predovšetkým z dôvodu nevyhnutnosti modernizácie našej výroby a potreby rozšírenia našej výrobnej kapacity. Zameranie projektu sleduje tiež napĺňanie strategického plánu nášho rozvoja a teda zabezpečenie našej dlhodobej konkurencieschopnosti. Realizáciou projektu vyriešime súčasné nedostatky pri výrobe vyšpecifikovaných produktov, čo bude mať pre našu konzervárenskú výrobu viacero veľmi podstatných prínosov. Vďaka inovatívnej technológii konzervárenskej linky dôjde ku skráteniu celého výrobného procesu, ale najmä zabezpečíme lepšie mikrobiologické ukazovatele hotového výrobku slovenského výrobcu.

Viac
Subjekt
Róbert Gašparík-Mäsovýroba s.r.o.
Miesta realizácie
Trnava
Stav
Projekt mimoriadne ukončený - neprispel k cieľom OP (K)
Realizácia
01.09.2018 - 01.08.2019
Celková suma
254,595 €
Vlastné zdroje
127,297 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Rozvoj existujúceho MSP
Typ
Rozvoj existujúcich…
Plánovaný začiatok
01.09.2018
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
01.08.2019
Skutočný koniec
-
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet podporených MSP prevádzkovaných osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet inovovaných procesov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet získaných certifikátov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
Hodnota
0,0 (FTE)
Cieľ
5,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
31.12.2018
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
Hodnota
0,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
31.12.2018
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
0,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
31.12.2018
Riziko
-
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
0,0 (počet)
Cieľ
3,0 (počet)
Naposledy aktualizované
31.12.2018
Riziko
-
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
0,0 (FTE)
Cieľ
5,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
31.12.2018
Riziko
-
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.