Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti R.A.M. Gastro s.r.o. rozvojom zručností zamestnancov
R.A.M. Gastro s.r.o.
so sídlom v Banskej Bystrici vznikla v roku 2018. Hlavným predmetom činnosti spoločnosti je prevádzka známej Pizzerie Pizzalino a výroba hotových čerstvých alebo mrazených polotovarov. Konatelia spoločnosti podnikajú v predmetnej oblasti už od roku 2015.
je zvyšovanie zručností vlastných zamestnancov na účely zabezpečenia kvalifikovanej pracovnej sily, disponujúcej zručnosťami reagujúcimi na vývoj jednotlivých pracovných činností na pracovných miestach obnovujúceho sa trhu práce prostredníctvom v oblasti
je rozvoj zručností zamestnancov spoločnosti na obnovujúcom sa trhu práce vrátane zručností prispievajúcich k prechodu na digitálnu ekonomiku a tiež zvýšenie odolnosti dotknutých zamestnancov a podniku na zvládnutie podobných krízových situácií v budúcnosti v kontexte pandémie COVID-19.
- zvýšiť kvalifikačný potenciál a adaptabilitu svojich zamestnancov
- rozširovať a obnovovať teoretické ako aj praktické poznatky zamestnancov z dôvodu neustáleho vývoja digitálnych technológií, metód a moderných trendov v oblasti výroby polotovarov
- zabezpečiť odbornú prípravu zamestnancov podniku v jednotlivých profesiách a činnostiach tak, aby v prípade vypuknutia pandémie COVID-19 vedel jeden zamestnanec nahradiť druhého
- zvýšiť kvalitu, výkonnosť, produktivitu práce zamestnancov a konkurencieschopnosť podniku na trhu
- zabezpečiť pre zamestnancov celoživotné vzdelávanie.
: 18 zamestnancov
: Zvolen – výrobná prevádzka.
,,Profesijný rozvoj nových zručností zamestnancov, vrátane digitálnych zručností“, Podaktivita 1 – Výber a príprava zamestnancov, Podaktivita 2 – Cielené získavanie pracovných zručností (teoretická časť a praktická časť).
1. Kód ukazovateľa P CV31 s cieľovou hodnotou 18
2. Kód ukazovateľa P CVR2 s cieľovou hodnotou 18.Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
-
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
-
|
Skutočný koniec
-
|
Názov
Profesijný rozvoj nových zručností zame…
|
Typ
Nadobúdanie/zvyšova…
|
Plánovaný začiatok
01.01.2023
|
Skutočný začiatok
16.02.2023
|
Plánovaný koniec
01.11.2023
|
Skutočný koniec
30.11.2023
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Počet účastníkov, ktorým bola poskytnutá podpora v rámci boja s pandémiou COVID-19 alebo v rámci zmierňovania jej následkov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
18,0 (osoby)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Počet účastníkov, ktorí v čase odchodu získali alebo získavajú kvalifikáciu v aktivitách podporených v rámci boja s pandémiou COVID-19 alebo v rámci zmierňovania jej následkov
|
Hodnota
-
|
Cieľ
18,0 (osoby)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov | IČO |
---|---|
Názov
R.A.M. Gastro s.r.o.
|
IČO
51958198
|