Vybudovanie zariadenia pre podporu rozvoja služieb a starostlivosti o dieťa do troch rokov veku na komunitnej úrovni v meste Banská Bystrica

MISERICORDIA n.o.

Popis projektu

Stručný popis projektu

Realizácia aktivít projektu je zameraná na podporu a rozvoj služieb starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa na komunitnej úrovni prostredníctvom realizácie hlavnej aktivity projektu, ktorou je:

Cieľom projektu je výstavbu nového zariadenia starostlivosti o deti do 3 rokov (detské jasle) v meste Banská Bystrica za účelom podpory zosúladenia rodinného a pracovného života a zvýšenia zamestnanosti žien a to prostredníctvom realizácie oprávneného typu aktivity projektu:

Plánovaný stavebný objekt Centrum pre rodinu MISERICORDIA Banská Bystrica ako zariadenie starostlivosti o deti do 3 rokov je s kapacitou pre 20 detí a je navrhnutý ako novostavba. Jedná sa o nepodpivničenú jednopodlažnú modulárnu stavbu z montovaných veľkoplošných kontajnerov. Objekt je navrhnutý ako jednopodlažný, bez podpivničenia, montovaný z deviatich veľkopriestorových kontajnerových modulov.

: deti do 3 rokov veku a rodičia na materskej, rodičovskej  dovolenke, alebo v procese prípravy na povolanie.

KN-C 463/213, KN-C 463/214, KN-C 463/215, KN-C 463/217, KN-C 463/129, KN-C 5459/6, KN-E 1119, KN-E 1120/2, KN-E 1120/4, KN-E 2669/5. V lokalite neďaleko areálu starej nemocnice – ulica Cesta k nemocnici Banská Bystrica.

Tieto uvedené hodnoty merateľných ukazovateľov budú realizáciou hlavnej aktivity projektu, ktorou je naplnené a zároveň aj udržané.

PO 2 – Ľahší prístup k efektívnym a kvalitnejším verejným službám kombinuje dva tematické ciele, a to tematický cieľ č. 9 – Podpora začleňovania a boj proti chudobe a z časti aj tematický cieľ č. 10 – Investovanie do vzdelania, zručností a celoživotného vzdelávania. Čiastočný súlad s tematickým cieľom č. 10: Investovanie do vzdelania, školení a odbornej prípravy, ako aj zručností a celoživotného vzdelávania a to najmä v časti:

Podpora prechodu poskytovania sociálnych služieb a zabezpečenia výkonu opatrení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately v zariadení z inštitucionálnej formy na komunitnú a podporiť rozvoj služieb starostlivosti o dieťa do troch rokov veku na komunitnej úrovni.

Investície z IROP sú orientované na  budovanie a rozvoj zázemia terénnych a ambulantných sociálnych služieb. Spomedzi ambulantných sociálnych služieb budú oprávnenými na podporu aj zariadenia starostlivosti o deti do 3 rokov veku v ktorých sú poskytované podľa § 32b zákona č. 448/2008 Z.z. v zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa sa poskytuje služba na podporu zosúlaďovania rodinného života a pracovného života poskytovaním starostlivosti o dieťa do troch rokov veku, ak sa rodič alebo fyzická osoba, ktorá má dieťa zverené do osobnej starostlivosti na základe rozhodnutia súdu, pripravuje na povolanie štúdiom na strednej škole alebo na vysokej škole, pripravuje na trh práce alebo vykonáva aktivity spojené so vstupom alebo s návratom na trh práce alebo vykonáva zárobkovú činnosť.

V zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa sa poskytuje starostlivosť o dieťa do troch rokov veku aj rodičovi alebo fyzickej osobe, ktorá má dieťa zverené do osobnej starostlivosti na základe rozhodnutia súdu, ak:

nemôže z dôvodov podľa § 31 ods. 3 zabezpečiť osobnú starostlivosť o dieťa sama alebo s pomocou rodiny a nie sú ďalšie dôvody, pre ktoré je potrebné v záujme dieťaťa postupovať podľa osobitného predpisu

b) voľné miesto nemožno obsadiť dieťaťom rodiča alebo fyzickej osoby, ktorá má dieťa zverené do osobnej starostlivosti na základe rozhodnutia súdu, podľa písmena a) alebo odseku 1

V zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa sa poskytujú:

bežné úkony starostlivosti o dieťa,

stravovanie,

výchova.

V zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa sa sociálna služba poskytuje do 31. augusta bezprostredne nasledujúceho po dovŕšení troch rokov veku dieťaťa.

Realizácia aktivít projektu je zameraná na podporu a rozvoj služieb starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa na komunitnej úrovni. Výstavbu zariadenia starostlivosti o detí do 3 rokov s cieľom podpory zosúladenia rodinného a pracovného života a zvýšenia zamestnanosti žien. Proces prechodu poskytovania sociálnych služieb z inštitucionálnej formy na komunitnú a výkonu opatrení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately (SPOaSK) v zariadení na komunitnej úrovni je spojený s opatreniami na zlepšovanie kvality služieb a opatrení vrátane vzdelávania zamestnancov, prípravy prijímateľov alebo prípravy komunity, riešenie priestorových podmienok, v ktorých sa poskytuje /zabezpečuje príslušná starostlivosť.

Realizácie aktivít projektu je zameraná na vytváranie vhodných priestorových podmienok (vhodného fyzického prostredia) pre poskytovanie sociálnych služieb a zabezpečovanie výkonu SPOaSK v novovybudovanom zariadení v meste Banská Bystrica, ktoré bude v súlade so zásadami starostlivosti na komunitnej báze, t. j. v prirodzenom sociálnom prostredí alebo v prirodzených spoločenstvách organizačne a kultúrne čo najviac podobných bežnej rodine.

Investícia, ktorá je predmetom projektu a je zameraná na vybudovanie novej budovy zariadenia služieb starostlivosti o dieťa do troch rokov veku a jej materiálno-technického vybavenia je synergicky previazaná s podporou aktivít žiadateľa, ktoré sú financované z OP ĽZ (v súčasnosti žiadateľ realizuje dopytovo orientovaný projekt cez IA MPSVR SR financovaný z OPĽZ  s názvom „Misericordia, n.o. – cesta k znižovaniu rodinných a výchovných problémov“, kód projektu: 1312041G49601). 

S cieľom zvýšiť účasť rodičov, najmä žien na trhu práce (matky na materskej dovolenke a rodičovskej dovolenke ) a zosúladiť pracovný a súkromný život chce žiadateľ realizovať predkladaný projektu. Ak daná osoba nie je schopná alebo nemôže zotrvať v domácom rodinnom prostredí (matka na materskej dovolenke), služby, resp. SPOaSK sa môžu zabezpečovať v prirodzených spoločenstvách organizačne a kultúrne čo najviac podobných bežnej rodine, a teda v zariadeniach plne integrovaných v komunite, vylučujúcich segregáciu a izoláciu a umožňujúcich plnohodnotný nezávislý život v prirodzenom sociálnom prostredí.

Realizácia projektu ja zameraná na výstavbu komunitného zariadenia, kde bude poskytovaná sociálna služba ambulantnou formou. Cieľom projektu je vybudovanie zariadenia starostlivosti o detí do 3 rokov s cieľom podpory zosúladenia rodinného a pracovného života a zvýšenia zamestnanosti žien resp. rodičov na rodičovskej dovolenke. Sociálne služby v zariadení budú poskytované ambulantnou formou.

Podporou služieb starostlivosti o dieťa do 3 rokov sa vytvoria komplexné podmienky na budovanie sieti zariadení na komunitnej úrovni, ktoré sú v súčasnosti nedostatkové, vytvoria sa podmienky pre zosúlaďovanie pracovného a rodinného života a lepšieho začlenia žien na trh práce.

Deťom do troch rokov budú zabezpečované kvalitné sociálne služby a výchova s odbornou pomocou a podporou odborného tímu MISERICORDIA n.o.. V zariadení bude možné poskytovať sociálnu službu aj pre deti

zo znevýhodneného prostredia, keďže ich schopnosti  sú menej rozvinuté a možnosti rodičov sú tiež obmedzené v oblasti dostupnosti tejto sociálnej služby  vzniká väčší priestor pre ich začlenenie.

- transformácia a DI existujúcich zariadení s celoročným pobytom na zariadenia poskytujúce služby a zabezpečujúce výkon opatrení SPOaSK na komunitnej báze, t.j. v prirodzenom sociálnom prostredí alebo v prirodzených spoločenstvách organizačne a kultúrne čo najviac podobných bežnej rodine;

- skvalitnenie a rozšírenie ponuky existujúcich a zabezpečenie nových služieb a opatrení SPOaSK, ktoré sa poskytujú na komunitnej báze, v prirodzenom rodinnom prostredí, resp. náhradnom rodinnom prostredí, vrátane inovatívnych služieb komunitnej starostlivosti a inovatívnych opatrení;

- budovanie siete zariadení starostlivosti o detí do 3 rokov s cieľom podpory zosúladenia rodinného a pracovného života a zvýšenia zamestnanosti žien, resp. rodičov na rodičovskej dovolenke.

Možno teda konštatovať, že realizácie aktivít predkladaného projektu je plne v súlade s očakávanými výsledkami podpory IROP.

Projekt je v súlade s oprávnenými aktivitami:

- výstavba, rekonštrukcia a modernizácia zariadení služieb starostlivosti o dieťa do troch rokov veku v záujme zosúladenia rodinného a pracovného života

Projekt je v súlade so zásadami výberu operácií definovaných v IROP pre špecifický cieľ 2.1.1. nakoľko je v súlade s:

- poskytovanie sociálnych služieb a výkon opatrení SPOaSK v zariadení na komunitnej úrovni,

- výber lokality pre umiestnenie sociálnej služby sa riadi preferenciami prijímateľov sociálnych služieb, ktorí k nej majú nejaký vzťah a riadi sa potrebou kompletizovať sieť komunitných služieb v danej lokalite,

- zariadenie služieb starostlivosti o deti do 3 rokov veku má maximálne kapacitu 20 miest v jednom objekte (projekt rieši len 1 objekt tzn. max kapacita 20 miest) – Centrum pre rodinu MISERICORDIA Banská Bystrica

- podporený objekt bude včlenený do bežnej zástavby mesta a primerane vzdialený od iného objektu, v ktorom sa poskytuje sociálna služba a zabezpečuje výkon opatrení SPOaSK v zariadení,

- projekt a nové komunitné služby spĺňajú podmienky kvality poskytovanej sociálnej služby určenej v zákone č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách, Príloha č. 2 (v súčasnosti má žiadateľa vzdelávanie pre zaradenie na trh práce po rodičovskej dovolenke, najmä pre ženy – akreditované MŠ SR a MPSVaR. Poradenstvo pre rodiny s deťmi – psychologické, sociálne, právne s užšou špecifikáciou na rodinu).

Projekt je v súlade s hlavnými zásadami výberu operácií definovaných v časti 2.4.1. IROP viažucich sa pre podporu energetickej efektívnosti  v sektore verejných budov:

- podporené budú projekty renovácie budov (napr.: stavebnotechnické úpravy), ktorých opatrenia na úsporu energie budú navrhnuté nad rámec splnenia minimálnych požiadaviek na energetickú hospodárnosť budov podľa všeobecne platných právnych predpisov tak, aby sa potreba energie znížila na úroveň nízkoenergetických budov, ultranízkoenergetických budov a budov s takmer nulovou potrebou energie.

Súčasťou realizačnej projektovej dokumentácie bude energetické posúdenie vypracované v zmysle podľa vyhlášky MDVRR SR č. 364/2012, ktorou sa vykonáva zákon č. 555/2005 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Podľa uvedeného energetického posúdenia hodnotená budova bude spĺňať predpoklady a štandardy minimálnej požiadavky na energetickú hospodárnosť budovy a z pohľadu mernej potreby energie na vykurovanie je predpoklad zaradenia do energetickej triedy A, ako aj z pohľadu globálneho ukazovateľa - primárna energia (A1). Nakoľko uvedené modulové budovy sú certifikované podľa SMK ISO 9001:2009 medzinárodnou certifikačnou spoločnosťou BVQI je potrebné aby neustále spĺňali aktuálne legislatívne požiadavky, platné normy a predpisy v oblasti energetickej hospodárnosti.

Nakoľko sa jedná o výstavbu (zariadenia starostlivosti o deti do 3 rokov veku dieťaťa) Nakoľko realizáciou projektu nedochádza k opatreniam na zvýšenie energetickej hospodárnosti budov (projekt je zameraný na výstavbu úplne novej budovy, teda máme za to, že nie je možné zvyšovať energetickú hospodárnosť budovy, ktorá v súčasnosti neexistuje).

Žiadateľ si je plne vedomý že v zmysle § 9 ods. 6 zákona č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách sa ustanovujú povinnosti poskytovateľa sociálnej služby na podporu zosúlaďovania rodinného života a pracovného života v zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa splniť všeobecné priestorové (vnútorné a vonkajšie usporiadanie) požiadavky, funkčné členenie a vybavenie budovy a zabezpečiť bezpečné prostredie pre deti navštevujúce toto zariadenie. Žiadateľ, ktorým je nezisková organizácia Misericordia, n.o. zabezpečí prevádzku, režim dňa, stravovací a pitný režim. Ide o splnenie podmienok podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vykonávacej vyhlášky k tomuto zákonu - vyhlášky

Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky č. 527/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia pre deti a mládež, kde sú ustanovené všetky náležitosti k priestorovým požiadavkám, ako napr. rozloha miestností určených na spánok, hru, vybavenie umyvární, ale aj požiadavky napr. na teplotu vzduchu miestností. Všetky tieto požiadavky možno z hľadiska cieľových skupín primerane vzťahovať aj na zariadenia starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa podľa tohto zákona.

  • výchova
  • zabezpečenie bežnej starostlivosti o dieťa
  • stravovanie

Na doplnkové služby pre rodinu bude využívať odborných zamestnancov podľa potrieb detí  - pedagogickí zamestnanci v spolupráci s odbornými zamestnancami (psychológ, špecializovaný pedagóg, logopéd,...)

Poskytovať poradenskú a osvetovú činnosť pre zákonných zástupcov detí.

Zariadenie starostlivosti o deti do troch rokov veku  MISERICORDIA bude zabezpečovať aktivity napĺňajúce princípy desegregácie, degetoizácie a destigmatizácie ako napr. zabezpečenie dostupnosti zariadenia aj pre deti ŽPT a zároveň i pre deti z MRK.

V rámci výchovy a poskytovania  starostlivosti v ranom detstve sa pedagogickí zamestnanci budú dodržiavať princípy:


Dopravná infraštruktúra a dostupnosť sociálnych služieb z hľadiska dopravnej infraštruktúry zohrávajú najmä u rodín s malými deťmi nesmierne dôležitú úlohu. Nezisková organizácia MISERICORDIA n.o. pri tvorbe projektového zámeru venovala v Banskej Bystrici pozornosť umiestneniu zariadenia tak, aby v rámci dostupnej infraštruktúry poskytla možnosť, čo najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom dopravu klientov do zariadenia.  Z analýzy demografického vývoja v komunitnom pláne mesta vyplynulo, že vysoká koncentrácia obyvateľstva je v centre mesta,  časti  – Fončorda,  Sásová, Rudlová.  Tieto mestské časti sú od seba pomerne vzdialené v rámci katastrálneho územia mesta. Z hľadiska potencionálnych klientov a poskytovania  služieb v zariadení  starostlivosti o deti do troch rokov veku sú dotknutými územiami aj nové developerské projekty Suchý vrch, Graniar, Rudlovský potok, Ďatelinky  a lokality kde prebieha masívna  individuálna bytová výstavba.

Analýzou strategických dopravných dokumentov dotknutého územia, analýzou potrieb zamestnávateľov v dotknutej lokalite a z umiestnenia verejných a štátnych inštitúcií nám vyplynulo, že v lokalite areálu starej nemocnice – ulica Cesta k nemocnici Banská Bystrica je priestor najvhodnejší na umiestnenie takého zaradenie, nakoľko z celého územia mesta existuje napojenie na rýchlostnú cestu R1 a obchvat mesta Banská Bystrica, kde sa v rámci územia mesta klient vlastnou dopravou dostane za 5 až 10 minút, nakoľko zjazd z R1 a obchvatu mesta Banská Bystrica je vzdialený od miesta poskytovania služieb 300 metrov so vstupom a parkovaním priamo pri zariadení. Dobrá dostupnosť zariadenia umožní poskytovanie služieb aj   klientom z okolitých obcí. Okrem toho priamo pri zariadení je autobusová zastávka MHD cca 100 metrov.

Analýzou potrieb zamestnancov, ktorý pracujú v okolí, ako je zdravotnícke zaradenie SUSCH Banská Bystrica,  Nemocnica F.D. Rossewelta Banská Bystrica, Nemocnica Zelený sen, Zdravomed s.r.o., krajská a okresná  prokuratúra, Mesto Banská Bystrica – Mestský úrad, Stredoslovenská vodárenská spoločnosť a. s., Okresný súd a Krajský súd Banská Bystrica, RUVZ Banská Bystrica, Orange zabezpečíme pre zamestnancov tak spoločensky dôležitých inštitúcii dostupnú sociálnu službu, možnosť kontaktu dieťaťa s matkou v prípade, ak je dieťa kojené. Je dôležité pripomenúť, že na poskytovanie tejto sociálnej služby v zariadení bude potrebné v krátkej dobe zabezpečiť a zaregistrovať aj terénnu službu zabezpečenia starostlivosti o deti v ich prirodzenom prostredí, nakoľko potreby klientov v mestských aglomeráciách si to vyžadujú.

KN–C 463/213

KN–C 463/213, KN-C, 463/214, KN-C 463/215, KN-C 463/129*, KN-C 5459/6 a KN-E 2669/5

KN-E 1119, KN-E 1120/2, KN-E 1120/4, KN-E 2669/5, KN-C 463/217, KN-C 463/215, KN-C 463/214 a KN-C 463/213

KN–C 463/217, KN-C 463/215, KN-C 463/214, KN-C 463/213, KN-E 1119, KN-E 1120/2, KN-E 1120/4

463/215, KN-C 463/214 a KN-C 463/213

Lokalita blízko centra mesta z výbornou dopravnou infraštruktúrou v časoch dopravnej špičky, výborná dostupnosť mestskou hromadnou dopravou, zastávka priamo pred objektom.  V rámci areálu je veľký dostatok zelene s obmedzeným pohybom motorovej dopravy. V mestskej časti Sídlisko je nedostatočný počet zariadení, ktoré poskytujú obyvateľom službu: starostlivosti o deti do 3 rokov veku. Jediné mestské jasle sa nachádzajú cca. 700 metrov od plánovanej výstavby, ktorá je predmetom projektu (na Triede SNP). Kapacita týchto mestských jaslí je kriticky nedostatočná pre pokrytie dopytu aký v tejto časti krajského mesta po zariadeniach starostlivosti o deti do 3 rokov veku.

V Komunitnom pláne rozvoja sociálnych služieb mesta Banská Bystrica je v rámci strategických priorít určená podpora takýchto zariadení aj počet chýbajúcich miest, ale komplexne sa uvádza, že je prioritou mesta na zabezpečenie podpory rodín a predchádzanie sociálno-patologickým javom je budovanie zariadení, ktoré vykonávajú základné, špecializované poradenstvo a poradenstvo v rámci vykonávania opatrení SPOD a SK na komunitnej úrovni. Nezisková organizácia MISERICORDIA, keďže má akreditáciu na § 11 ods. 1 písm. a/c/d/e pre územie Banskobystrického samosprávneho kraja v rámci poskytovania sociálnej služby bude ponúkať aj základné sociálne poradenstvo a akreditované programy terénnou formou v prirodzenom prostredí klienta (vrátane psychologického poradenstva, sociálneho poradenstva, ako aj edukáciu pre rodičov).

Viac
Subjekt
MISERICORDIA n.o.
Miesta realizácie
Banská Bystrica
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.01.2019 - 01.12.2023
Celková suma
661,607 €
Vlastné zdroje
33,080 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.05.2023
Skutočný začiatok
01.09.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
31.12.2023
Názov
Výstavba nového zaridenia starostlivost…
Typ
D. UMR_Výstavba, re…
Plánovaný začiatok
01.01.2019
Skutočný začiatok
03.01.2019
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
02.12.2023
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet renovovaných verejných budov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Podlahová plocha nových verejných budov
Hodnota
0,0 (m2)
Cieľ
225,08 (m2)
Naposledy aktualizované
13.11.2023
Riziko
-
Názov
Počet nových verejných budov
Hodnota
0,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
13.11.2023
Riziko
-
Názov
Kapacita podporených zariadení starostivosti o deti do troch rokov veku
Hodnota
0,0 (Miesto v zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku)
Cieľ
20,0 (Miesto v zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku)
Naposledy aktualizované
13.11.2023
Riziko
-
Názov
Počet zariadení starostlivosti o deti do troch rokov veku
Hodnota
0,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
13.11.2023
Riziko
-
Názov
Nové alebo renovované verejné alebo obchodné budovy na území mestského rozvoja / Nové alebo renovované verejné alebo komerčné budovy na území mestského rozvoja
Hodnota
0,0 (m2)
Cieľ
225,08 (m2)
Naposledy aktualizované
13.11.2023
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Stavebné práce

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
24,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.12.2023
Názov

Stavebný dozor (fakturácia č. 1)

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
4,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
12.12.2023
Názov

Stavebný dozor (fakturácia č. 2)

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
4,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
12.12.2023
Názov

Mgr. Miriama Valachová, 11/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

JUDr. Peter Majling, 09/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2023
Názov

JUDr. Peter Majling, 12/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.12.2023
Názov

JUDr. Peter Majling, 11/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Mgr. Miriam Valachová, 10/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.11.2023
Názov

Mgr. Miriam Valachová, 12/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.12.2023
Názov

JUDr. Peter Majling, 10/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.11.2023
Názov

Mgr. Miriama Valachová, 09/2023

Sumarizačný hárok č. 1/2023

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
MISERICORDIA n.o.
Žiadaná suma
1,352 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2023
Názov

INTERIÉROVÉ VYBAVENIE - NÁBYTOK

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
19,139 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.12.2023
Názov

INTERIÉROVÉ VYBAVENIE - elektrospotrebiče

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
4,752 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.12.2023
Názov

INTERIÉROVÉ VYBAVENIE - kamerový systém

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
5,555 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.12.2023
Názov

INTERIÉROVÉ VYBAVENIE - počítačová technika

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
790 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.12.2023
Názov

FAKTÚRA

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
222,762 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

FAKTÚRA

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
222,762 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2023
Názov

Stavebné práce

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
270,331 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Stavebné práce

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
270,331 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Pozemok KN-C 463/213 (k.ú. Banská Bystrica)

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
ZELENÝ SEN, s. r. o.
Žiadaná suma
52,932 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.11.2023
Názov

FAKTÚRA

FAKTÚRA

Vlastník dokladu
MISERICORDIA n.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
5,760 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.12.2019
Názov IČO
Názov
MISERICORDIA n.o.
IČO
45023085
Názov
ZELENÝ SEN, s. r. o.
IČO
44184425
Názov
NAY a.s.
IČO
35739487
Názov
AGROING - LICHÝ, s.r.o.
IČO
31616216
Názov
MIVAR, spol. s r.o.
IČO
36638188
Názov
LejonGruup s.r.o.
IČO
51638037
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.