Popis projektu

Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti Finerg International, s.r.o.  prostredníctvom modernizácie kuchyne hotela nákupom vhodnej inovatívnej gastrotechnológie, ktorá pomôže hotelu zabezpečiť kvalitnejšie gastronomické služby a odstrániť kapacitné problémy pri príprave, servírovaní  jedál a skladovaní produktov vlastnej výroby a umožní prípravu hotových jedál v požadovanom počte a kvalite. 

Špecifické ciele

  1. Rast kvality pripravovaných jedál a poskytovaných gastronomických služieb prostredníctvom zavedenia novej inovatívnej gastrotechnológie
  2. Rozšírenie vlastných produkčných kapacít
  3. Efektívna praktická príprava a vzdelávanie žiakov SOŠ s cieľom výchovy vlastného personálu, ktorý bude ovládať moderné postupy prípravy jedál a inovatívnu technológiu.
  4. Vzdelávanie ľudí pracujúcich v gastronómii v rámci celého Slovenska, majstrov, kuchárov, šéfkuchárov, detí, príprava na súťaže

Ciele projektu budú dosiahnuté prostredníctvom realizácie hlavnej aktivity projektu: „“ – prostredníctvom nákupu novej gastrotechnológie:

  • Súbor zariadení na výdaj jedál

  • Súbor zariadení na minútky

  • Súbor zariadení na prípravu mäsa

  • Súbor zariadení na hotovky

  • Súbor zariadení a prípravu zeleniny

  • Súbor zariadení na raňajkovú prípravu

  • Súbor zariadení na umývanie kuchynského riadu

  • Súbor zariadení na umývanie stolového riadu

  • Súbor zariadení na cukrárenskú prípravu

  • Súbor zariadení na sklad

    ktoré sú obstarávané za účelom zabezpečenia kvalitnejších gastronomických služieb v hoteli.

Miesto realizácie projektu: prevádzka hotela FORTON***, Stará Lesná

Doba realizácie projektu: 5 mesiacov

P0284 Počet podnikov, ktoré dostávajú granty = 1

P0760 Počet inovovaných procesov = 1

P0512 Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové = 2

P0288 Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové = 1

Viac
Subjekt
Finerg International, s.r.o.
Miesta realizácie
Stará Lesná
Stav
Projekt riadne ukončený (K)
Realizácia
01.10.2023 - 01.12.2023
Celková suma
95,036 €
Vlastné zdroje
9,504 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podpora zapájania MSP do spolupráce so …
Typ
Rozvoj existujúcich…
Plánovaný začiatok
01.10.2023
Skutočný začiatok
26.10.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
18.12.2023
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
12.01.2024
Riziko
-
Názov
Počet inovovaných procesov
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
12.01.2024
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
12.01.2024
Riziko
-
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
2,0 (počet)
Cieľ
2,0 (počet)
Naposledy aktualizované
12.01.2024
Riziko
-
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Gastrotechnológia

Faktúra

Vlastník dokladu
Finerg International, s.r.o.
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
95,036 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov IČO
Názov
J. F. Professional, s. r. o.
IČO
31691129
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.