Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti Finerg International, s.r.o.
Finerg International, s.r.o.
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti Finerg International, s.r.o. prostredníctvom modernizácie kuchyne hotela nákupom vhodnej inovatívnej gastrotechnológie, ktorá pomôže hotelu zabezpečiť kvalitnejšie gastronomické služby a odstrániť kapacitné problémy pri príprave, servírovaní jedál a skladovaní produktov vlastnej výroby a umožní prípravu hotových jedál v požadovanom počte a kvalite.
Špecifické ciele
- Rast kvality pripravovaných jedál a poskytovaných gastronomických služieb prostredníctvom zavedenia novej inovatívnej gastrotechnológie
- Rozšírenie vlastných produkčných kapacít
- Efektívna praktická príprava a vzdelávanie žiakov SOŠ s cieľom výchovy vlastného personálu, ktorý bude ovládať moderné postupy prípravy jedál a inovatívnu technológiu.
- Vzdelávanie ľudí pracujúcich v gastronómii v rámci celého Slovenska, majstrov, kuchárov, šéfkuchárov, detí, príprava na súťaže
Ciele projektu budú dosiahnuté prostredníctvom realizácie hlavnej aktivity projektu: „“ – prostredníctvom nákupu novej gastrotechnológie:
Súbor zariadení na výdaj jedál
Súbor zariadení na minútky
Súbor zariadení na prípravu mäsa
Súbor zariadení na hotovky
Súbor zariadení a prípravu zeleniny
Súbor zariadení na raňajkovú prípravu
Súbor zariadení na umývanie kuchynského riadu
Súbor zariadení na umývanie stolového riadu
Súbor zariadení na cukrárenskú prípravu
Súbor zariadení na sklad
ktoré sú obstarávané za účelom zabezpečenia kvalitnejších gastronomických služieb v hoteli.
Miesto realizácie projektu: prevádzka hotela FORTON***, Stará Lesná
Doba realizácie projektu: 5 mesiacov
P0284 Počet podnikov, ktoré dostávajú granty = 1
P0760 Počet inovovaných procesov = 1
P0512 Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové = 2
P0288 Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové = 1
Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
Podpora zapájania MSP do spolupráce so …
|
Typ
Rozvoj existujúcich…
|
Plánovaný začiatok
01.10.2023
|
Skutočný začiatok
26.10.2023
|
Plánovaný koniec
01.12.2023
|
Skutočný koniec
18.12.2023
|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
-
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
-
|
Skutočný koniec
-
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
|
Hodnota
1,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
12.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov
Počet inovovaných procesov
|
Hodnota
1,0 (počet)
|
Cieľ
1,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
12.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
1,0 (podniky)
|
Cieľ
1,0 (podniky)
|
Naposledy aktualizované
12.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
|
Hodnota
2,0 (počet)
|
Cieľ
2,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
12.01.2024
|
Riziko
-
|
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (FTE)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov | Vlastník dokladu | Dodávateľ | Žiadaná suma | Schválené na preplatenie | Realizácia |
---|---|---|---|---|---|
Názov
GastrotechnológiaFaktúra |
Vlastník dokladu
Finerg International, s.r.o.
|
Dodávateľ
-
|
Žiadaná suma
95,036 €
|
Schválené na preplatenie
-
|
Realizácia
18.12.2023
|
Názov | IČO |
---|---|
Názov
J. F. Professional, s. r. o.
|
IČO
31691129
|