Popis projektu

Mesto postupne prechádza k poskytovaniu služieb občanom digitálnou formou v súlade s informatizáciou verejnej správy. Týka sa to najmä prenesených kompetencií zo štátnej správy. Mesto a prislúchajúca samospráva má v kompetencii viacero služieb pre občanov, ktoré pre nich riešia otázku bezpečnosti, dopravy, životného prostredia, kultúry, vzdelávania a iných. Väčšina týchto služieb je zastaralého charakteru a nenesú v sebe žiadne prvky informatizácie, typickej pre 21. storočie. Informovanosť občanov je realizovaná v rámci modernej informatizácie prostredníctvom webovej stránky mesta. Aj preto mesto potrebuje začať v niektorej oblasti pre postupnú kompletnú transformáciu na charakter mesta typu SMART city. Pokým vo svete je premena miest na inteligentné samosprávy už dlhšiu dobu bežnou témou, na Slovensku sa realizuje iba priebežne a pomaly. Mesto Kežmarok sa preto snaží dobehnúť tieto trendy zo zahraničia. Na základe internej analýzy procesov informatizácie, zavádzania inteligentných riešení a budovania SMART city boli identifikované nasledovné riešiteľné oblasti:

- Verejné osvetlenie

- Priechody pre chodcov

- Parkovací systém

- Kamerový systém

- Manažment odpadov

Mesto plánuje v rámci projektu zaviesť systémy, ktoré prinesú dobudovaním existujúceho systému VO v rámci intravilánu mesta výrazné zlepšenie v oblasti monitoringu a riadenia verejného osvetlenia, spočívajúce v rozšírení systémov riadenia a regulácie svietidiel verejného osvetlenia v čo najväčšom rozsahu s cieľom uvedenia distribučnej sústavy verejného osvetlenia pod stále napätie počas dňa. Nakoľko budú svietidlá autonómne diaľkovo riadené, technológiou IOT bude možné prevádzkovať rozvody verejného osvetlenia pod stálym napätím. Rozvody elektrickej siete verejného osvetlenia tvoria hustú sieť napájacích bodov v rámci ulíc a verejných priestorov v meste. Cieľom projektu je zavedenie prvkov riadenia a regulácie do sústavy VO v meste a zníženie nákladov na vybudovanie novej distribučnej sústavy nn siete pre smart zariadenia ako napríklad kamerové systémy, systémy manažmentu komunálneho odpadu, audio a video vizualizačné zariadenia a zariadenia lokálnych rádiových sieti. Existujúcu sústavu verejného osvetlenia v meste tvoria prevažne svietidlá s vysokotlakovými sodíkovými výbojkami s vysokým príkonom. Naliehavosť situácie predloženia tohto projektu vychádza zo súčasného stavu verejného osvetlenia mesta, ktoré má niekoľko závažných nedostatkov. Hlavným nedostatkom je technická a morálna zastaralosť systému osvetlenia. Sodíkové výbojky sú technológia stará minimálne 50 rokov, ktorá je v súčasnosti nevhodná najmä z pohľadu environmentálnej záťaže (obsahujú nebezpečné látky) a majú veľmi nízku účinnosť. Ďalším nedostatkom je dostupnosť náhradných dielov, keďže výroba sodíkových výbojok je utlmovaná a prevažná väčšina výrobcov prechádza na výrobu už iba LED svietidiel. Z pohľadu farby svetla je žlté svetlo nevhodné pre účastníkov cestnej premávky, najmä vodičov, pre včasné rozpoznanie prekážky alebo chodcov na priechode pre chodcov. V súčasnej dobe pri existencii plnohodnotných náhrad (LED svietidlá), ktoré sú ekonomicky aj ekologicky prijateľnejšie (bez obsahu ortuti, dlhá životnosť, nízke prevádzkové náklady) neexistuje dôvod pre kontinuálnu prevádzku stávajúceho zastaralého, neekonomického a neekologického svetelného systému mesta.

Predmetnými miestami zavedenia inteligentných priechodov pre chodcov sú ulice Huncovská, Toporcerova, ktoré sú lokalizované na ceste I. triedy I/66 - hlavný ťah Poprad - Kežmarok - Javorina smer Stará Ľubovňa, ulica Štúrova, ktorá sa nachádza na štátnej ceste II. triedy a Garbiarska ulica. V rámci uvedených lokalít sa nachádza 8 priechodov pre chodcov, ktorých intenzita je v rámci celého dňa výrazná najmä z titulu tranzitu nákladnej a osobnej automobilovej dopravy. Neustále narastajúca intenzita dopravy z titulu tranzitu nákladnej a osobnej dopravy vytvára potenciálne riziko náhleho zvýšenia intenzity dopravy na úroveň, kedy chodci nemusia vedieť vôbec prejsť cez cestu, alebo iba riskantne donútiť vodičov umožniť im bezpečný prechod. Zároveň, v jesenných a zimných obdobiach je obzvlášť pri nízkej viditeľnosti často problematické rozlíšenie chodca na priechode, keďže tí častokrát nemajú na sebe žiadne reflexné prvky. Priechody na ulici Huncovská, ako už bolo spomenuté, sa nachádzajú na štátnej ceste I. triedy, kde je veľmi vysoká intenzita vozidiel. Priechody využíva množstvo detí a študentov, keďže sa v blízkosti nachádza základná škola a gymnázium. V tejto časti sa nachádza aj nemocnica, ktorú denne navštívi množstvo ľudí a nachádzajú sa tu aj 2 zastávky verejnej autobusovej dopravy. Čo sa týka priechodu na Štúrovej ulici, ten sa nachádza na štátnej ceste II. triedy. Na tejto komunikácii je tiež vysoká intenzita dopravy a cez tento priechod prechádza mnoho cyklistov, nakoľko je priechod súčasťou cyklistického chodníka naprieč mestom. Priechod je situovaný tesne pred zákrutou a z jednej strany to spôsobuje niekedy menšie riziko. Priechody na Toporcerovej ulici patria k najrizikovejším, z hľadiska ich umiestnenia na ceste I. triedy I/66 - hlavný ťah. Posledný priechod na Garbiarskej ulici bude doplnený o moderné IoT prvky, z dôvodu blízkosti strednej odbornej školy, ktorú denne navštevuje veľa študentov.

Naliehavosť predkladaného projektu v oblasti zavedenia inteligentného parkovacieho systému spočíva v eliminácii využívania parkovacích miest rezidentov návštevníkmi mesta. V súčasnosti sú na území mesta zabezpečené 4 parkovacie plochy, ktoré sú spoplatnené. Priemerná obsadenosť týchto parkovísk je avšak len na úrovni 20-30%, vychádzajúc z analýzy investícií. Návštevníci, aby sa vyhli plateniu parkovného, parkujú na priľahlých sídliskách. Kvôli uvedenej skutočnosti, sú rezidenti nútení hladať voľné parkovacie miesta, prípadne parkujú na trávnatých plochách alebo na chodníkoch. Na základe uvedeného by mestu výrazne pomohla inštalácia inteligentného parkovacieho systému, ktorý by vedel túto súčasnú situáciu značne eliminovať. Okrem spomínaného dôvodu, budú kamery osadené aj do lokalít parkovacích plôch, aby mesto malo 24 hod. okamžitý prehľad o zaplatení parkovného, vyťaženosti parkovísk a mesto bude mať možnosť v jednom rozhraní riešiť nielen kontrolu platby parkovného, ale aj kontrolu v databáze odcudzených vozidiel, kontrolu recidívy, kontrolu rezidenta alebo návštevníka mesta a pod.

Mestská polícia Kežmarok má v súčasnej dobe nainštalovaných 13 kamier v rôznych častiach mesta. Na MsP Kežmarok je aktuálne zamestnaných 18 príslušníkov MsP. Výkon služieb je zabezpečený v nepretržitom režime, v 12-hodinových zmenách, pričom sú stále v službe minimálne traja príslušníci MsP. Naliehavosť situácie predloženia tohto projektu vychádza z Výročnej správy mesta Kežmarok za rok 2018. V ňom je okrem iného uvedený aj graf vývoja počtu zistených priestupkov v meste Kežmarok od roku 2015 do roku 2018 (uvedený v štúdii uskutočniteľnosti). Napriek poklesu evidovaných priestupkov voči roku 2017, za celú dobu evidencie priestupkov je trend stúpajúci. Zavedenie nového kamerového systému by pre mesto znamenalo zvýšenie pravdepodobnosti vyriešenia viacerých priestupkov a zároveň by sa zvýšila možnosť aj ich odhalenia.

V meste Kežmarok sa odpadové hospodárstvo riadi VZN č. 3/2001 . Množstvo vyprodukovaného komunálneho odpadu (KO) v kg na obyvateľa sa znižuje, v porovnaní s rokmi 2008 a 2012 je to o 14 kg/osobu menej. Vývoz KO je v súčasnosti zabezpečovaný spoločnosťou Technické služby, s.r.o, Kežmarok a verejnoprospešnými službami mesta Kežmarok na riadenú skládku odpadov Úsvit v Žakovciach, v katastrálnom území (k.ú.) obce Žakovce (vrátane vývozu a ukladania nebezpečného odpadu). Mesto má aj v budúcnosti zmluvne zabezpečený vývoz odpadu na túto skládku až do jej naplnenia. Na území mesta je zavedený separovaný zber komunálnych odpadov od roku 2005, separuje sa 8 hlavných komodít – papier, sklo, plasty, kovové obaly, biologicky rozložiteľný odpad zo záhrad a verejnej zelene, elektrospotrebiče, autobatérie a žiarivky. Množstvo vyseparovaného odpadu má rastúci trend. Vyseparované zložky - papier, sklo, plasty a kovové obaly sú vyvážané z rodinných domov raz mesačne vo vreciach, ktoré dostávajú občania bezplatne. K vreciam pre vyseparované zložky komunálnych odpadov je možné vyložiť aj elektroniku. Kontajnery na papier, sklo, plasty a kovové obaly sú rozmiestnené aj v rámci sídlisk a ich vývoz je zabezpečovaný podľa potreby. Mesto plánuje v rámci projektu zaviesť výrazné zlepšenie v oblasti manažmentu odpadov, spočívajúce v zabezpečení maximálnej adresnosti pôvodcov odpadov prostredníctvom moderných technologických prvkov, zbere dát o tvorbe odpadu a ich využívaní pri motivácií občanov v oblasti odpadu. Cieľom projektu je zníženie nákladov na manažment komunálneho odpadu a naplnenie cieľov EÚ v oblasti triedenia a recyklácie komunálnych odpadov.


Verejné osvetlenie - cieľom je vymeniť a inštalovať nové LED osvetlenie, ktoré nahradí súčasné osvetlenie skladajúce sa zo sodíkových výbojok, čím sa zabezpečí lepšia intenzita osvetlenia ale i zníženie nákladov mesta na prevádzku súčasného osvetlenia.


Priechody pre chodcov - cieľom je modernizácia a inštalácia IoT prvkov, zabezpečujúcich zvýšenú bezpečnosť chodcov prechádzaním priechodom pre chodcov (zvýšenie intenzity osvetlenia, signalizačné znamenie).


Parkovací systém - cieľom je zefektívnenie systému parkovania v meste. Smart technológie v tomto prípade urobia parkovanie v meste transparentnejším pre rezidentov, návštevníkov. Transparentnosť bude spočívať najmä v dodržiavaní vyhradených miest pre rezidentov, oprávnenosti parkovania na vyhradených miestach a všeobecné dodržiavanie pravidiel parkovania.


Kamerový systém - cieľom je najmä zvýšenie bezpečnosti občanov ale i návštevníkov mesta a takisto sledovanie dopravnej situácie. Uvedené sa dosiahne skvalitnením už existujúceho kamerového systému a jeho doplnenia o nové smart prvky.


Manažment odpadov - cieľom je zabezpečenie adresnosti pôvodcov odpadov prostredníctvom moderných technologických prvkov, zbere dát o tvorbe odpadu a ich využívaní pri motivácii občanov v oblasti odpadu.

Projekt je predkladaný v rámci aktivity, (špecifický cieľ 7.4).
Cieľom projektu je zavedenie moderných technológií do procesu vykonávania činností mesta, procesu rozhodovania, ako aj služieb, informácií a kontaktu mesta s verejnosťou.
Projekt prispeje k:
- optimalizácii a zefektívneniu vykonávania podporných činností samosprávy a procesu rozhodovania pri správe vecí verejných,
- zvýšeniu otvorenosti mesta voči svojim občanom,
- zvýšeniu spokojnosti občanov s fungovaním verejnej správy a poskytovaním služieb samosprávy,
- zvýšeniu úrovne bezpečnosti občanov a návštevníkov mesta,
- zlepšeniu energetickej efektívnosti.


– priechod pre chodcov – 8ks, parkovací systém - 50 ks kamery
- – 561ks svietidiel + 5 ks RVO
(inteligentné kamerové systémy s analýzou obrazu, zvukov a pod.) – 19 ks bezpečnostné kamery

– 5000 ks identifikátorov + 4ks dynamických váh

Celkový počet zavedených prvkov internetu vecí na podporu prioritných oblastí v mestách a verejnej správe je 647.

Projekt sa zameriava na nasledujúce cieľové skupiny, ktoré budú využívať výsledky projektu:

  • vedenie mesta, zamestnanci mestského úradu a podriadených organizácií - 150,
  • občania s trvalým pobytom na území mesta - 16 346
  • podnikatelia so sídlom prevádzky na území mesta - všetky právne formy - 500,
  • návštevníci mesta - 60 000.
Viac
Subjekt
Mesto Kežmarok
Miesta realizácie
Kežmarok
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.08.2023 - 01.12.2023
Celková suma
996,157 €
Vlastné zdroje
49,808 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Integrovaná infraštruktúra
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Nasadenie
Typ
E. Podpora budovani…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
14.06.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov
Testovanie služieb
Typ
E. Podpora budovani…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
14.06.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov
Implementácia
Typ
E. Podpora budovani…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
14.06.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov
Nákup HW a krabicového softvéru
Typ
E. Podpora budovani…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
14.06.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov
Analýza a dizajn
Typ
E. Podpora budovani…
Plánovaný začiatok
01.08.2023
Skutočný začiatok
14.06.2023
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
30.11.2023
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.04.2022
Skutočný začiatok
14.04.2022
Plánovaný koniec
01.12.2023
Skutočný koniec
23.09.2022
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet zavedených prvkov internetu vecí na podporu prioritných oblastí v mestách a verejnej správe
Hodnota
0,0 (počet)
Cieľ
647,0 (počet)
Naposledy aktualizované
31.12.2022
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220025

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2022
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220017

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.07.2022
Názov

Odborník pre IT dohľad/Quality Assurance

Faktúra č. 52310159

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.12.2023
Názov

inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310159

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
836 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.12.2023
Názov

IT analytik - Projekt skutočného vyhotovenia

Faktúra č. 52310159

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
170 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.12.2023
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220030

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220008

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.06.2022
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220020

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.08.2022
Názov

odborník pre IT senior

Faktúra č. 20220011

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,200 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.06.2022
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
119,904 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný kamerový systém

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
169,982 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný parkovací systém

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
3,390 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik - Vypracovanie projektu dočas. dopr. značenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
6,216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Inteligentný parkovací systém

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
3,390 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Inteligentný kamerový systém

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
169,982 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
119,904 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

IT analytik - Vypracovanie projektu dočas. dopr. značenie

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
6,216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.12.2023
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
6,216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,130 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
15,120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
136,596 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
169,982 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Zavedenie smart technológii

Faktúra č. 52310111

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
3,390 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný parkovací systém

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
179,442 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný kamerový systém

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
57,165 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
275,138 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný manažment odpadov

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
65,393 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentné priechody pre chodcov

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
82,088 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT analytik - Projekt skutočného vyhotovenia

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,854 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT tester

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
3,360 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
15,120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Inteligentný kamerový systém

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
57,165 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
275,138 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentný manažment odpadov

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
65,393 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentné verejné osvetlenie

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

IT analytik - Projekt skutočného vyhotovenia

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,854 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentné priechody pre chodcov

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
82,088 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

IT programátor

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
15,120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

Inteligentný parkovací systém

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
179,442 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov

IT tester

Faktúra č. 52310124

Vlastník dokladu
Mesto Kežmarok
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
3,360 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2023
Názov IČO
Názov
Deltech, a.s.
IČO
30225582
Názov
Novo Funding s. r. o.
IČO
53056345
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.