Popis projektu

Cieľom predkladaného projektu Inovácia produkčného procesu Jaroslav Darmo Mäso-údeniny je realizácia inovácie procesu výroby a spracovania mäsaprostredníctvom obstarania poloautomatickej diskontinuálnej linky na výrobu a spracovanie mäsa. Zavedením tejto inovatívnej technológie do výrobného procesuzíska žiadateľ Jaroslav Darmo Mäso údeniny technologický náskok pred konkurenciou, čo mu umožní zaujať popredné miesto na trhu, dlhodobúkonkurencieschopnosť a aj stimuláciu na ďalší rast. Projekt bude realizovaný v Trenčianskom samosprávnom kraji, v okrese Partizánske, v obci Chynorany, kdemá žiadateľ prevádzku vo vlastných priestoroch.

Projekt bude realizovaný prostredníctvom hlavnej aktivity: ktorej výstupom bude zavedenie technológie na výrobu a spracovanie mäsa a mäsových výrobkov. Výsledkom realizácie aktivity bude tiež naplnenie zvolených merateľných ukazovateľov:

Počet inovovaných procesov (kód P0760) - 1

Počet podnikov, ktoré dostávajú granty (P0284) – 1

Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch (kód P0091) – 1

Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín (kód P0869) - 1

Viac
Subjekt
Jaroslav Darmo Mäso - údeniny
Miesta realizácie
Chynorany
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.04.2021 - 01.09.2022
Celková suma
59,235 €
Vlastné zdroje
8,885 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Rozvoj existujúceho MSP
Typ
Rozvoj existujúcich…
Plánovaný začiatok
01.04.2021
Skutočný začiatok
08.06.2021
Plánovaný koniec
01.09.2022
Skutočný koniec
07.09.2021
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú podporu s cieľom predstaviť výrobky, ktoré sú pre trh nové
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet podporených MSP prevádzkovaných osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet podporených nových podnikov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre firmu nové
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet produktov, ktoré sú pre trh nové
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Počet vzniknutých start-up a spin-off podnikov
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Nárast zamestnanosti v podporovaných podnikoch
Hodnota
1,0 (FTE)
Cieľ
1,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
19.09.2021
Riziko
-
Názov
Počet podnikov, ktoré dostávajú granty
Hodnota
1,0 (podniky)
Cieľ
1,0 (podniky)
Naposledy aktualizované
19.09.2021
Riziko
-
Názov
Počet inovovaných procesov
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
19.09.2021
Riziko
-
Názov
Počet novovytvorených pracovných miest obsadených osobami zo znevýhodnených sociálnych skupín
Hodnota
1,0 (FTE)
Cieľ
1,0 (FTE)
Naposledy aktualizované
19.09.2021
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Poloautomatická diskontinuálna linka na výrobu a spracovanie mäsa

Faktúra

Vlastník dokladu
Jaroslav Darmo Mäso - údeniny
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
59,235 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2021
Názov

Poloautomatická diskontinuálna linka na výrobu a spracovanie mäsa

Faktúra

Vlastník dokladu
Jaroslav Darmo Mäso - údeniny
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
59,235 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov IČO
Názov
G.P.R. spol. s r. o.
IČO
17319463
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.