Popis projektu

Obsah projektu (abstrakt projektu) v zmysle par. 48 zákona č. 292/2014 Z.z. v platnom znení:

Žiadateľ, ktorý pôsobí v Trenčianskom kraji, sa snaží zveľaďovať svoju spoločnosť a tým zveľaďovať aj celý kraj a jeho ekonomickú situáciu. Zároveň sa žiadateľ snaží napomáhať rozvoju kraja a riešeniu jeho problémov, najmä riešiť otázku zamestnanosti.

V rámci projektu vytvorí 13 nových pracovných miest, nakoľko chce vo svojej spoločnosti poskytovať viac a ešte kvalitnejšie služby. Tieto novovytvorené pracovné miesta, nakoľko bude napomáhať riešeniu nezamestnanosti v kraji, obsadí nezamestnanými osobami evidovanými na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny.

Tým, že dá šancu zamestnať sa nezamestnaným, prispeje k ich opätovnému začleneniu sa na trh práce a k nadobudnutiu nových pracovných zručností. Žiadateľ uverejní svoj inzerát s uvedením ponuky voľných novovytvorených pracovných miest na webovej stránke úradu práce, sociálnych vecí a rodiny alebo na nástenke príslušného úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, prípadne na svojej webovej stránke.

Za výberové konanie vhodných zamestnancov/zamestnankýň bude zodpovedná osoba s pracovnými skúsenosťami z oblasti ľudských zdrojov a výberu zamestnancov. Táto osoba zozbiera dorečené životopisy a tieto zhodnotí z hľadiska splnenia podmienok zadaných žiadateľom.

Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie splnili požiadavky dané žiadateľom, pozve na pracovný pohovor. Na pracovnom pohovore zhodnotí vedomosti a zručnosti uchádzačov/uchádzačiek, preverí ich motiváciu a požiadavky. Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré budú na pracovnom pohovore najúspešnejšie, odporučí na prijatie do pracovného pomeru.

S nimi bude následne uzatvorený pracovný pomer formou pracovnej zmluvy. Na to, aby sa novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne čo najrýchlejšie a najefektívnejšie zapracovali a prispôsobili požiadavkám na to ktoré pracovné miesto, budú na nich dozerať mentori, ktorí im budú poskytovať informácie o pracovnom mieste a spoločnosti žiadateľa, o poskytovaných službách, budú na nich dozerať, usmerňovať ich, kontrolovať ich. Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne získajú mentorovaním aj nové vedomosti a zručnosti, rozšíria si už svoje dosiahnuté a tým sa stanú pre žiadateľa ešte viac perspektívni. Títo zamestnanci/zamestnankyne zároveň získajú lepšiu pozíciu na trhu práce.

Doplňujúce informácie k popisu projektu nad rámec par. 48 zákona č. 292/2017 Z.z. v platnom znení:

Aby si týchto požadovaných kvalifikovaných zamestnancov/zamestnankyne mohol žiadateľ vybrať, zrealizuje žiadateľ výberové konanie, ktoré bude mať na starosti osoba, ktorá má v tejto oblasti bohaté skúsenosti.

Na začiatku výberového konania uverejní osoba zodpovedná za výber inzerát s ponukou novovytvorených voľných pracovných miest a dá priestor potenciálnym uchádzačom/uchádzačkám poslať do výberového konania svoj životopis.

Osoba zodpovedná za výber zhodnotí informácie uvedené v došlých životopisoch z pohľadu požiadaviek žiadateľa a vyberie tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré tieto požiadavky na základe informácií uvedených v životopise, najviac spĺňajú.

Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie uspeli, na základe zhodnotenia životopisov, pozve osoba zodpovedná za výber na osobný pracovný pohovor. Na tomto pohovore preberie s uchádzačmi/uchádzačkami informácie uvedené v životopise, oboznámi ich s požiadavkami žiadateľa, s pracovnými možnosťami ako aj pracovnými činnosťami, ktoré sa viažu k pracovnému miestu.

Z výsledkov osobných pracovných pohovorov vyjde zoznam tých uchádzačov/uchádzačiek, ktoré osoba zodpovedná za výber, odporúča na prijatie do pracovného pomeru. S týmito  bude následne uzatvorená pracovná zmluva, budú prijatí do pracovného pomeru (TPP – ustanovený týždenný pracovný čas 40h alebo práca vo viaczmennej prevádzke).

Nakoľko na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne budú kladené od začiatku požiadavky na pracovný výkon a aby tento výkon bol dostatočný a od začiatku kvalitný, budú na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne dohliadať dvaja mentori, ktorí novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne zaučia do pracovných činností, vysvetlia im očakávania žiadateľa, budú ich usmerňovať a kontrolovať. Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne takto získajú od začiatku pracovnú istotu a rýchlejšie sa adaptujú. Nové vedomosti a zručnosti, ktoré mentorovaním získajú im pomôžu v rámci sebarozvoja, ale tiež pri potrebe lepšieho uplatnenia sa na trhu práce.

Všetky pracovné pozície budú obsadené bez diskriminácie v oblasti horizontálnych priorít. Žiadateľ v rámci výberu uchádzačov a uchádzačiek o zamestnanie bude dôsledne dbať nato, že ženy a muži majú mať rovnaký prístup k pracovnému miestu a rovnaké mzdové ohodnotenie a pracovné podmienky bez ohľadu na ich pohlavie (= rodová rovnosť).

Definícia problému:

Definícia problému z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Uchádzač o zamestnanie ako osoba z cieľovej skupiny je oprávnenou cieľovou skupinou projektu na základe výzvy.

- Uchádzač o zamestnanie má aktuálny problém na trhu práce a síce, je evidovaný na trhu práce a hľadá si zamestnanie.

- Uchádzač o zamestnanie má pracovné návyky a iba získaním práce na pracovnú zmluvu tzn. pracovného pomeru tieto pracovné návyky nestratí a preto je získanie pracovného miesta na základe pracovného pomeru veľmi dôležité z pohľadu fungovania trhu práce.

- Úspešnosťou na pracovnom pomere a uzatvorením pracovnej zmluvy sa rieši problém zamestnanosti z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce).

Definícia problému z pohľadu potrieb žiadateľa (ponuky na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Žiadateľ je obchodná spoločnosť, ktorá je povinná v zmysle zákonníka práce zabezpečiť hlavný predmet podnikania prostredníctvom zamestnancov v pracovnom pomere.

- Žiadateľ je rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá na rozvoj svojho podnikania hľadá nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie.

- Získaním nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie získa žiadateľ pozíciu na trhu práce, ktorá mu vytvorí predpoklady na dlhodobé udržanie vytvorených pracovných pozícií.

Špecifickým cieľom OP Ľudské zdroje, prioritnej osi 3. Zamestnanosť, investičnej priority 3.1 Prístup uchádzačov o zamestnanie a neaktívnych osôb k zamestnaniu vrátane dlhodobo nezamestnaných a osôb, ktoré sú vzdialené od trhu práce, ako aj miestne iniciatívy v oblasti zamestnávania a podpora mobility pracovnej sily, špecifického cieľa 3.1.1 je zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Príspevok k naplneniu cieľov:

Žiadateľ na základe realizácie projektu a riešením problému na strane dopytu a ponuky na trhu práce (obe popísané vyššie) jednoznačne prispieva k riešenie špecifického cieľa 3.1.1 Operačného programu Ľudské zdroje a to nasledovne: Znižuje nezamestnanosť a zvyšuje zamestnanosť a zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie v kraji vytvorením nových pracovných pozícií. Na základe vytvorených pracovných pozícií, ktoré žiadateľ obsadí prostredníctvom výberového konania realizovaného kvalifikovaným zamestnancom so skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov a uzatvorí s nimi pracovné zmluvy, dôjde k riešeniu problému na trhu práce na strane dopytu aj ponuky a to prispeje k celkovému riešeniu cieľa Operačného programu Ľudské zdroje v špecifickom cieli 3.1.1 Ľudské zdroje Zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Žiadateľ tento cieľ dosiahne realizáciou hlavnej aktivity Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu práce, na ktorú je celý projekt zameraný a ktorej naplneniu sú podriadené i zadefinované pod-aktivity: vyhľadávanie a výber osôb z cieľových skupín, mentorovanie a podporné aktivity riadenie projektu, finančné riadenie projektu, publicita a informovanosť.

Viac
Subjekt
Certipo spol. s r. o.
Miesta realizácie
Trenčín
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.04.2020 - 01.11.2022
Celková suma
199,967 €
Vlastné zdroje
0 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Ľudské zdroje
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
15.05.2020
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
31.08.2022
Názov
Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu p…
Typ
Podpora zamestnanos…
Plánovaný začiatok
01.04.2020
Skutočný začiatok
15.05.2020
Plánovaný koniec
01.11.2022
Skutočný koniec
31.08.2022
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Dlhodobo nezamestnané osoby
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Nezamestnané osoby vrátane dlhodobo nezamestnaných
Hodnota
13,0 (počet)
Cieľ
13,0 (počet)
Naposledy aktualizované
03.05.2023
Riziko
-
Názov
Účastníci, ktorí sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní
Hodnota
12,0 (počet)
Cieľ
13,0 (počet)
Naposledy aktualizované
03.05.2023
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Dominika Kollárová - manažérka kvality 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.09.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Dáša Jančulová - odborný pracovní pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
739 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Dominika Kollárová - manažérka kvality 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Dominika Kollárová - manažérka kvality 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.07.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 9/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 11/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 10/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
228 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 9/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
596 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 10/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
647 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 11/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
655 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 8/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
246 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 8/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
600 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 7/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 6/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
502 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 5/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
4 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 5/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
22 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 6/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 7/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
587 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.08.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 9 - 11/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,898 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 9 - 11/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
678 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 3-5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
674 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 3-5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
2,254 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 3-5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
674 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 3-5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
2,254 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 6-8/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.11.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 6-8/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
829 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.11.2021
Názov

Dáša Jančulová - Odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.07.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Dominika Kollárová - manažérka kvality 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Dominika Kollárová - manažérka kvality 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.10.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.10.2020
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
837 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.12.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
720 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
720 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
837 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.12.2020
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.12.2020
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
613 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.11.2020
Názov

Dáša Jančulová - odborný pracovní pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
9 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ondrej Jančula - mentor 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.11.2020
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
613 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Dáša Jančulová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
9 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020 (Prehľad ceny práce)

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 3/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 3/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.04.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
827 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
827 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
827 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 4/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 4/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.05.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
274 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Iveta Kulichová - manažérka kvality 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 5/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 5/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.06.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
834 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.09.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.08.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 7/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 7/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
834 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.09.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.07.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.07.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 6/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 6/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.09.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 8/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 8/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 8/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 8/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.11.2021
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 8/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 8/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 8/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 8/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.11.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Ondrej Jančula - mentor 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 12/2020

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2020

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.01.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
358 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 1/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 1/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,156 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.03.2021
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.04.2021
Názov

Katarína Saif Chupíková - mentor 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Nadežda Búryová - kvalifikovaná technická pracovníčka 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
314 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Juraj Jančula - chemický laborant 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Ivana Kolimárová - laborantka mikrobiologického laboratória 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Dominika Panáková - manažérka kvality 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
716 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.04.2021
Názov

Barbora Sedlačíková - pracovník administratívy - asistentka 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
470 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Nikola Rožníková - laborantka mikrobiologického laboratória 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
565 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Peter Debnár - chemický laborant 2/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 2/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.03.2021
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 09/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 9/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.04.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 9/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 9/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.04.2022
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 9/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 9/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.04.2022
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 10/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 10/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
771 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2022
Názov

Alica Chudáčková -laborantka mikrobiologického laboratória 10/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 10/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,107 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 10/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 10/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 10/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 10/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.05.2022
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 11/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 11/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2022
Názov

Alica Chudáčková -laborantka mikrobiologického laboratória 11/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 11/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 11/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 11/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 11/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 11/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 12/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.11.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 12/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.11.2022
Názov

Jaroslav Galba - vedúci laborant 12/2021

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 12/2021

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.11.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 01/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 01/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.11.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 01/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 01/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.11.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 02/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 02/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,014 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 02/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 02/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 03/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 03/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 03/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 03/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,117 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 04/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 04/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 04/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 04/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Eva Orechovská - pracovník administratívy - asistentka 05/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 05/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 05/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 05/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.10.2022
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 06/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 06/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.03.2023
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 07/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 07/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2023
Názov

Mária Bulková-chemická laborantka 08/2022

Rekapitulácia miezd (Prehľad ceny práce) 08/2022

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.02.2023
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania - 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 12/2020 - 08/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
1,348 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 12/2020-08/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
4,980 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 09/2021-08/2022

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Certipo spol. s r. o.
Dodávateľ
Certipo spol. s r. o.
Žiadaná suma
2,296 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.08.2022
Názov IČO
Názov
Certipo spol. s r. o.
IČO
31420915
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.