Popis projektu

Obsah projektu (abstrakt projektu) v zmysle par. 48 zákona č. 292/2014 Z.z. v platnom znení:

Žiadateľ má vytvorenú rozvíjajúcu sa spoločnosť, ktorej účelom je vyvíjať, predávať a prevádzkovať produkty a systémové riešenia pre mobilné zariadenia na platforme cloudových riešení nezávislých na hardvérovom a softvérovom vybavení.

Má tiež nastavenú stratégiu rozvoja spoločnosti, cieľom ktorej je vybudovať konkurencieschopnú spoločnosť riadne etablovanú na trhu.

Na tento účel potrebuje prijať viac pracovných síl na tri typy pracovných pozícií:

- 1x zamestnanec - účastník projektu -

- 3x zamestnanec - účastník projektu -

- 6x zamestnanec - účastník projektu -

Týchto budúcich zamestnancov/zamestnankyne plánuje žiadateľ prijať z radov uchádzačov o zamestnanie a znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie evidovaných na úrade práce. Na to, aby zabezpečil žiadateľ dostatočnú informovanosť potenciálnych uchádzačov/uchádzačiek o zamestnanie, uverejní inzerát o voľných pracovných pozíciách na webovom sídle úradu práce.

Dôsledný výber potenciálnych zamestnancov/zamestnankýň uskutoční osoba, ktorá má bohaté skúsenosti s výberom ľudských zdrojov. Po dôkladnom preštudovaní si došlých životopisov, osoba zodpovedná za výber uskutoční pracovné pohovory s vybranými potenciálnymi zamestnancami/zamestnankyňami.

Na základe výsledku pohovorov navrhne vedeniu s kým uzatvoriť pracovný pomer. Na základe jej odporúčania bude s vybraným uchádzačom/uchádzačkou uzatvorená pracovná zmluva. Na výkon práce novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne budú dohliadať, počas doby 6-tich mesiacov, traja mentori, ktorí budú novoprijatým zamestnancom/zamestnankyniam poskytovať informácie o fungovaní spoločnosti, o jej službách, budú týchto zamestnancov/zamestnankyne viesť, aby sa v čo najkratšom čase vedeli začleniť do pracovné procesu a boli pre žiadateľa prínosom.

Mentorovaním získajú novoprijatí zamestnanci istotu pri výkone svojej pracovnej činnosti a zároveň získajú a rozvinú si svoje vedomosti a zručnosti. Takto pripravení zamestnanci budú motivovaní k neustálej práci na sebe, čo bude prínosom celej spoločnosti. Zároveň žiadateľ napomôže ich prijatím k zníženiu nezamestnanosti v Košickom kraji.

Doplňujúce informácie k popisu projektu nad rámec par. 48 zákona č. 292/2017 Z.z. v platnom znení:

Aby si týchto požadovaných kvalifikovaných zamestnancov/zamestnankyne mohol žiadateľ vybrať, zrealizuje žiadateľ výberové konanie, ktoré bude mať na starosti osoba, ktorá má v tejto oblasti bohaté skúsenosti.

Na začiatku výberového konania uverejní osoba zodpovedná za výber inzerát s ponukou novovytvorených voľných pracovných miest a dá priestor potenciálnym uchádzačom/uchádzačkám poslať do výberového konania svoj životopis.

Osoba zodpovedná za výber zhodnotí informácie uvedené v došlých životopisoch z pohľadu požiadaviek žiadateľa a vyberie tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré tieto požiadavky na základe informácií uvedených v životopise, najviac spĺňajú.

Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie uspeli, na základe zhodnotenia životopisov, pozve osoba zodpovedná za výber na osobný pracovný pohovor. Na tomto pohovore preberie s uchádzačmi/uchádzačkami informácie uvedené v životopise, oboznámi ich s požiadavkami žiadateľa, s pracovnými možnosťami ako aj pracovnými činnosťami, ktoré sa viažu k pracovnému miestu.

Z výsledkov osobných pracovných pohovorov vyjde zoznam tých uchádzačov/uchádzačiek, ktoré osoba zodpovedná za výber, odporúča na prijatie do pracovného pomeru. S týmito  bude následne uzatvorená pracovná zmluva, budú prijatí do pracovného pomeru (TPP – ustanovený týždenný pracovný čas 40h, alebo práca na viacero zmien).

Nakoľko na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne budú kladené od začiatku požiadavky na pracovný výkon a aby tento výkon bol dostatočný a od začiatku kvalitný, budú na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne dohliadať dvaja mentori, ktorí novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne zaučia do pracovných činností, vysvetlia im očakávania žiadateľa, budú ich usmerňovať a kontrolovať. Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne takto získajú od začiatku pracovnú istotu a rýchlejšie sa adaptujú. Nové vedomosti a zručnosti, ktoré mentorovaním získajú im pomôžu v rámci sebarozvoja, ale tiež pri potrebe lepšieho uplatnenia sa na trhu práce.

Všetky pracovné pozície budú obsadené bez diskriminácie v oblasti horizontálnych priorít. Žiadateľ v rámci výberu uchádzačov a uchádzačiek o zamestnanie bude dôsledne dbať nato, že ženy a muži majú mať rovnaký prístup k pracovnému miestu a rovnaké mzdové ohodnotenie a pracovné podmienky bez ohľadu na ich pohlavie (= rodová rovnosť).

Definícia problému:

Definícia problému z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Uchádzač o zamestnanie ako osoba z cieľovej skupiny je oprávnenou cieľovou skupinou projektu na základe výzvy.

- Uchádzač o zamestnanie má aktuálny problém na trhu práce a síce, je evidovaný na trhu práce a hľadá si zamestnanie.

- Uchádzač o zamestnanie má pracovné návyky a iba získaním práce na pracovnú zmluvu tzn. pracovného pomeru tieto pracovné návyky nestratí a preto je získanie pracovného miesta na základe pracovného pomeru veľmi dôležité z pohľadu fungovania trhu práce.

- Úspešnosťou na pracovnom pomere a uzatvorením pracovnej zmluvy sa rieši problém zamestnanosti z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce).

Definícia problému z pohľadu potrieb žiadateľa (ponuky na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Žiadateľ je obchodná spoločnosť, ktorá je povinná v zmysle zákonníka práce zabezpečiť hlavný predmet podnikania prostredníctvom zamestnancov v pracovnom pomere.

- Žiadateľ je rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá na rozvoj svojho podnikania hľadá nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie.

- Získaním nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie získa žiadateľ pozíciu na trhu práce, ktorá mu vytvorí predpoklady na dlhodobé udržanie vytvorených pracovných pozícií.

Špecifickým cieľom OP Ľudské zdroje, prioritnej osi 3. Zamestnanosť, investičnej priority 3.1 Prístup uchádzačov o zamestnanie a neaktívnych osôb k zamestnaniu vrátane dlhodobo nezamestnaných a osôb, ktoré sú vzdialené od trhu práce, ako aj miestne iniciatívy v oblasti zamestnávania a podpora mobility pracovnej sily, špecifického cieľa 3.1.1 je zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Príspevok k naplneniu cieľov:

Žiadateľ na základe realizácie projektu a riešením problému na strane dopytu a ponuky na trhu práce (obe popísané vyššie) jednoznačne prispieva k riešenie špecifického cieľa 3.1.1 Operačného programu Ľudské zdroje a to nasledovne: Znižuje nezamestnanosť a zvyšuje zamestnanosť a zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie v kraji vytvorením nových pracovných pozícií. Na základe vytvorených pracovných pozícií, ktoré žiadateľ obsadí prostredníctvom výberového konania realizovaného kvalifikovaným zamestnancom so skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov a uzatvorí s nimi pracovné zmluvy, dôjde k riešeniu problému na trhu práce na strane dopytu aj ponuky a to prispeje k celkovému riešeniu cieľa Operačného programu Ľudské zdroje v špecifickom cieli 3.1.1 Ľudské zdroje Zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Žiadateľ tento cieľ dosiahne realizáciou hlavnej aktivity Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu práce, na ktorú je celý projekt zameraný a ktorej naplneniu sú podriadené i zadefinované pod-aktivity: vyhľadávanie a výber osôb z cieľových skupín, mentorovanie a podporné aktivity riadenie projektu, finančné riadenie projektu, publicita a informovanosť.

Viac
Subjekt
AGARICO s.r.o.
Miesta realizácie
Košický kraj, Prešovský kraj, Žilinský kraj, Banskobystrický kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.12.2020 - 01.12.2021
Celková suma
194,198 €
Vlastné zdroje
0 €
Vyčerpané z projektu
0 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Ľudské zdroje
Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov
Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu p…
Typ
Podpora zamestnanos…
Plánovaný začiatok
01.12.2020
Skutočný začiatok
01.12.2020
Plánovaný koniec
01.12.2021
Skutočný koniec
31.12.2021
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Účastníci, ktorí sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní
Hodnota
0,0 (počet)
Cieľ
10,0 (počet)
Naposledy aktualizované
12.08.2021
Riziko
-
Názov
Nezamestnané osoby vrátane dlhodobo nezamestnaných
Hodnota
10,0 (počet)
Cieľ
10,0 (počet)
Naposledy aktualizované
12.08.2021
Riziko
-
Názov
Dlhodobo nezamestnané osoby
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Osoby vo veku nad 50 rokov
Hodnota
1,0 (počet)
Cieľ
1,0 (počet)
Naposledy aktualizované
12.08.2021
Riziko
-
Názov
Osoby so základným (ISCED 1) alebo nižším sekundárnym (ISCED 2) vzdelaním
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Mgr. Petra Helcmanovská odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,799 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.01.2021
Názov

PhDr. Eva Sklenárová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,799 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.01.2021
Názov

Ivana Kyseľová - obchodná zástupkyňa 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
802 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Ján Budinský - montér 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Martin Varga - murár 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 6-7/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
2,301 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 6-7/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,516 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 10 -12/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
2,979 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.01.2022
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 2/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,248 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 3/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,516 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 2/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,516 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 3/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,215 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 1/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,282 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 12/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
299 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.01.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 12/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,440 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.01.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 1/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,516 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.02.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 4 - 5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
2,617 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 4 - 5/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
3,033 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 905 - Riadenie projektu 8-9/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,986 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Ján Budinský - montér 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Martin Varga - murár 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 3/2021

Rekapitulácia miezd 3/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2021
Názov

Ivana Kyseľová - obchodná zástupkyňa 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
393 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Ján Budinský - montér 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Martin Varga - murár 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 2/2021

Rekapitulácia miezd 2/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.03.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Martin Varga - murár 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Ján Budinský - montér 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 5/2021

Rekapitulácia miezd 5/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Ján Budinský - montér 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Martin Varga - murár 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 4/2021

Rekapitulácia miezd 4/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.05.2021
Názov

Martin Varga - murár 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Ján Budinský - montér 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 7/2021

Rekapitulácia miezd 7/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.08.2021
Názov

Martin Varga - murár 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Ján Budinský - montér 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Norbert Turcsányi - mentor 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Rudolf Hayden - mentor 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Jozef Petro - mentor 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 6/2021

Rekapitulácia miezd 6/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.07.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Ján Budinský - montér 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Martin Varga - murár 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.09.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 8/2021

Rekapitulácia miezd 8/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.09.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Ján Budinský - montér 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Martin Varga - murár 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 9/2021

Rekapitulácia miezd 9/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.10.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Ján Budinský - montér 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Martin Varga - murár 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 10/2021

Rekapitulácia miezd 10/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.11.2021
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Jozef Fiľo - montér 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.12.2021
Názov

Ján Budinský - montér 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.12.2021
Názov

Róbert Szemán - obkladač 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.12.2021
Názov

Martin Varga - murár 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Jozef Holomani - maliar 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.12.2021
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 11/2021

Rekapitulácia miezd 11/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.12.2021
Názov

Timea Hanigovská - grafička a expertka na sociálne média 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov

Róbert Szemán - obkladač 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov

David Trávnicsek - inštaláter 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov

Martin Varga - murár 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov

Jozef Fiľo - montér 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

Ján Budinský - montér 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,264 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov

Matúš Šimčík - obchodný zástupca 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.01.2022
Názov

Michaela Opartyová - obchodná zástupkyňa 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

Róbert Helcmanovský - vysokokvalifikovaný generálny riaditeľ 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,404 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

Jozef Holomani - maliar 12/2021

Rekapitulácia miezd 12/2021

Vlastník dokladu
AGARICO s.r.o.
Dodávateľ
AGARICO s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.01.2022
Názov IČO
Názov
AGARICO s.r.o.
IČO
51907984
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.