Popis projektu

Obsah projektu (abstrakt projektu) v zmysle par. 48 zákona č. 292/2014 Z.z. v platnom znení:

Žiadateľ má vytvorenú spoločnosť, ktorá sa zaoberá aktivitami v poľnohospodárstve, ale tiež poskytovaním rôznorodých služieb. Pôsobí v Košickom kraji, kraji, ktorý je poznačený vysokou mierou nezamestnanosti, čo sa prejavuje demotiváciou ľudí v hľadaní si zamestnania alebo vzdelávaní sa, v okrese Michalovce, ktorý patrí medzi najmenej rozvinuté okresy.

Žiadateľ chce napomôcť k riešeniu problematiky vysokej nezamestnanosti a z toho dôvodu ako aj z dôvodu vlastného rozvoja vytvorí v rámci projektu 13 nových pracovných miest zodpovedajúcich pracovným činnostiam obchodných zástupcov/zástupkýň a administratívnych pracovníkov/pracovníčok.

Tieto novovytvorené pracovné miesta chce obsadiť nezamestnanými osobami evidovanými na úrade práce a tým im napomôcť k opätovanému získaniu pracovných návykov, vedomostí a zručností a pracovného elánu. Na to, aby sa čo najväčšia skupina potenciálnych zamestnancov/zamestnankýň dozvedela o novovytvoreným pracovných miestach, uverejní informáciu o nich na webovom sídle úradu práce, sociálnych vecí a rodiny alebo na nástenke príslušného úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, prípadne na svojom webovom sídle.

Potenciálni záujemcovia/záujemkyne tak budú môcť sa dozvedieť o požiadavkách  na pracovné miesta a zasielať svoje životopisy. Za zber životopisov a ich následné spracovanie bude zodpovedná osoba so skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov a výberu zamestnancov. Táto osoba po zozbieraní životopisov tieto zhodnotí a vyberie uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie vyhovujú požiadavkám žiadateľa a pozve ich na pracovný pohovor. Na základe výsledkov pracovného pohovoru bude s tými najúspešnejšími uzatvorený pracovný pomer formou pracovnej zmluvy.

Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne budú 6 mesiacov pracovať pod dozorom a kontrolou mentorov, ktorí ich budú usmerňovať, radiť im, viesť ich a kontrolovať ich. Mentorovaním získajú novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne sebadôveru pri výkone práce, samostatnosť, ale tiež nové vedomosti, zručnosti a spôsobilosti, ktoré využijú nielen pri práci, ale tiež, v prípade potreby, pre lepšiu uplatniteľnosť na trhu práce, lepšiu zamestnateľnosť. Mentorovanie ich bude taktiež motivovať podávať v práci lepšie výkony, čo žiadateľ ocení.

Doplňujúce informácie k popisu projektu nad rámec par. 48 zákona č. 292/2017 Z.z. v platnom znení:

Aby si týchto požadovaných kvalifikovaných zamestnancov/zamestnankyne mohol žiadateľ vybrať, zrealizuje žiadateľ výberové konanie, ktoré bude mať na starosti osoba, ktorá má v tejto oblasti bohaté skúsenosti.

Na začiatku výberového konania uverejní osoba zodpovedná za výber inzerát s ponukou novovytvorených voľných pracovných miest a dá priestor potenciálnym uchádzačom/uchádzačkám poslať do výberového konania svoj životopis.

Osoba zodpovedná za výber zhodnotí informácie uvedené v došlých životopisoch z pohľadu požiadaviek žiadateľa a vyberie tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré tieto požiadavky na základe informácií uvedených v životopise, najviac spĺňajú.

Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie uspeli, na základe zhodnotenia životopisov, pozve osoba zodpovedná za výber na osobný pracovný pohovor. Na tomto pohovore preberie s uchádzačmi/uchádzačkami informácie uvedené v životopise, oboznámi ich s požiadavkami žiadateľa, s pracovnými možnosťami ako aj pracovnými činnosťami, ktoré sa viažu k pracovnému miestu.

Z výsledkov osobných pracovných pohovorov vyjde zoznam tých uchádzačov/uchádzačiek, ktoré osoba zodpovedná za výber, odporúča na prijatie do pracovného pomeru. S týmito  bude následne uzatvorená pracovná zmluva, budú prijatí do pracovného pomeru (TPP – ustanovený týždenný pracovný čas 40h alebo práca vo viaczmennej prevádzke).

Nakoľko na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne budú kladené od začiatku požiadavky na pracovný výkon a aby tento výkon bol dostatočný a od začiatku kvalitný, budú na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne dohliadať dvaja mentori, ktorí novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne zaučia do pracovných činností, vysvetlia im očakávania žiadateľa, budú ich usmerňovať a kontrolovať. Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne takto získajú od začiatku pracovnú istotu a rýchlejšie sa adaptujú. Nové vedomosti a zručnosti, ktoré mentorovaním získajú im pomôžu v rámci sebarozvoja, ale tiež pri potrebe lepšieho uplatnenia sa na trhu práce.

Všetky pracovné pozície budú obsadené bez diskriminácie v oblasti horizontálnych priorít. Žiadateľ v rámci výberu uchádzačov a uchádzačiek o zamestnanie bude dôsledne dbať nato, že ženy a muži majú mať rovnaký prístup k pracovnému miestu a rovnaké mzdové ohodnotenie a pracovné podmienky bez ohľadu na ich pohlavie (= rodová rovnosť).

Definícia problému:

Definícia problému z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Uchádzač o zamestnanie ako osoba z cieľovej skupiny je oprávnenou cieľovou skupinou projektu na základe výzvy.

- Uchádzač o zamestnanie má aktuálny problém na trhu práce a síce, je evidovaný na trhu práce a hľadá si zamestnanie.

- Uchádzač o zamestnanie má pracovné návyky a iba získaním práce na pracovnú zmluvu tzn. pracovného pomeru tieto pracovné návyky nestratí a preto je získanie pracovného miesta na základe pracovného pomeru veľmi dôležité z pohľadu fungovania trhu práce.

- Úspešnosťou na pracovnom pomere a uzatvorením pracovnej zmluvy sa rieši problém zamestnanosti z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce).

Definícia problému z pohľadu potrieb žiadateľa (ponuky na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Žiadateľ je obchodná spoločnosť, ktorá je povinná v zmysle zákonníka práce zabezpečiť hlavný predmet podnikania prostredníctvom zamestnancov v pracovnom pomere.

- Žiadateľ je rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá na rozvoj svojho podnikania hľadá nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie.

- Získaním nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie získa žiadateľ pozíciu na trhu práce, ktorá mu vytvorí predpoklady na dlhodobé udržanie vytvorených pracovných pozícií.

Špecifickým cieľom OP Ľudské zdroje, prioritnej osi 3. Zamestnanosť, investičnej priority 3.1 Prístup uchádzačov o zamestnanie a neaktívnych osôb k zamestnaniu vrátane dlhodobo nezamestnaných a osôb, ktoré sú vzdialené od trhu práce, ako aj miestne iniciatívy v oblasti zamestnávania a podpora mobility pracovnej sily, špecifického cieľa 3.1.1 je zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Príspevok k naplneniu cieľov:

Žiadateľ na základe realizácie projektu a riešením problému na strane dopytu a ponuky na trhu práce (obe popísané vyššie) jednoznačne prispieva k riešenie špecifického cieľa 3.1.1 Operačného programu Ľudské zdroje a to nasledovne: Znižuje nezamestnanosť a zvyšuje zamestnanosť a zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie v kraji vytvorením nových pracovných pozícií. Na základe vytvorených pracovných pozícií, ktoré žiadateľ obsadí prostredníctvom výberového konania realizovaného kvalifikovaným zamestnancom so skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov a uzatvorí s nimi pracovné zmluvy, dôjde k riešeniu problému na trhu práce na strane dopytu aj ponuky a to prispeje k celkovému riešeniu cieľa Operačného programu Ľudské zdroje v špecifickom cieli 3.1.1 Ľudské zdroje Zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Žiadateľ tento cieľ dosiahne realizáciou hlavnej aktivity Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu práce, na ktorú je celý projekt zameraný a ktorej naplneniu sú podriadené i zadefinované pod-aktivity: vyhľadávanie a výber osôb z cieľových skupín, mentorovanie a podporné aktivity riadenie projektu, finančné riadenie projektu, publicita a informovanosť.

- Nezamestnané osoby vrátane dlhodobo nezamestnaných - 13 osôb

- Účastníci, ktorí sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní - 13 osôb

Viac
Subjekt
Azoty SK, s.r.o.
Miesta realizácie
Bardejov
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.10.2019 - 01.03.2021
Celková suma
195,964 €
Vlastné zdroje
0 €
Vyčerpané z projektu
78,300 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Ľudské zdroje

Ako sa čerpal tento projekt

Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
-
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov
Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu p…
Typ
Podpora zamestnanos…
Plánovaný začiatok
01.10.2019
Skutočný začiatok
12.10.2019
Plánovaný koniec
01.03.2021
Skutočný koniec
31.03.2021
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Dlhodobo nezamestnané osoby
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Účastníci, ktorí sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní
Hodnota
3,0 (počet)
Cieľ
13,0 (počet)
Naposledy aktualizované
31.12.2020
Riziko
-
Názov
Nezamestnané osoby vrátane dlhodobo nezamestnaných
Hodnota
13,0 (počet)
Cieľ
13,0 (počet)
Naposledy aktualizované
31.12.2020
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 3/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,159 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 3/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
449 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 4/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 4/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,034 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 2/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
449 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 2/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,262 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 5/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,258 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 6/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
449 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 5/20520

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
449 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 6/20520

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
858 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 1/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
343 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.02.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 1/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
71 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.02.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 12/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
537 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.01.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 12/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
112 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.01.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 11/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
14 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.12.2019
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 11/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
3 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.12.2019
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 10/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
25 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2019
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 10/2019

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
5 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2019
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 6/020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
374 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby riadenie projektu 905 - Riadenie projektu 7 -12/2020 ; 1/2021

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
7,790 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Ostatné spôsoby riadenia projektu 905 - Zostávajúce oprávnené výdavky 7/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
449 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Lýdia Vašenková - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
681 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.02.2020
Názov

Denisa Jančušová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
177 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.02.2020
Názov

Denisa Jančušová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,344 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
13.01.2020
Názov

Denisa Jančušová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 11/2019

Rekapitulácia miezd 11/2019

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
35 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.12.2019
Názov

Denisa Jančušová - odborný pracovník pre oblasť náboru a výberu osôb z CS 10/2019

Rekapitulácia miezd 10/2019

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
62 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2019
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Lýdia Vašenková - Odborný pracovník pre výber a nábor osôb z CS 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
-
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Žaneta Kyseľová - Administratívna pracovníčka 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
774 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
21.05.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Imrich Radvanský - Mentor 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
890 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Žaneta Kyseľová - Administratívna pracovníčka 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
252 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
855 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.04.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Imrich Radvanský - Mentor 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Žaneta Kyseľová - Administratívna pracovníčka 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.03.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Tatiana Semančíková - Administratívna pracovníčka 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
625 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.07.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Imrich Radvanský - Mentor 6/2020

rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.07.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Tatiana Semančíková - Administratívna pracovníčka 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
936 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Imrich Radvanský - Mentor 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
23.06.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Imrich Radvanský - Mentor 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
968 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Bc. Peter Kekelík - Mentor 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
562 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
31.08.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,020 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
851 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.09.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
804 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
646 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.10.2020
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
919 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
766 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
893 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
26.11.2020
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
107 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Stanislav Hudák - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
481 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Viliam Dzuriš - Obchodný zástupca 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
588 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.12.2020
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
830 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Mária Daňková - Administratívna pracovníčka 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Viliam Dzuriš - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
928 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Lenka Krajíčková - Obchodná zástupkyňa 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Ing. Marián Ždiľa - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 12/2020

Rekapitulácia miezd 12/2020

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
22.01.2021
Názov

Marta Lučová - Administratívna pracovníčka 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Sylvia Šarišská - Administratívna pracovníčka 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Emil Tkáč - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Dominika Štrausová - Obchodná zástupkyňa 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Jozef Klimek - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Vladislav Kramár - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Mgr. Svetlana Kurimská - Administratívna pracovníčka 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Tadeáš Tvardzík - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Viliam Dzuriš - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Michaela Stašková - Obchodná zástupkyňa 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
856 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov

Jozef Luč - Obchodný zástupca 1/2021

Rekapitulácia miezd 1/2021

Vlastník dokladu
Azoty SK, s.r.o.
Dodávateľ
Azoty SK, s.r.o.
Žiadaná suma
1,123 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.02.2021
Názov IČO
Názov
Azoty SK, s.r.o.
IČO
51810565
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.