Popis projektu

Obsah projektu (abstrakt projektu) v zmysle par. 48 zákona č. 292/2014 Z.z. v platnom znení:

Žiadateľ pôsobí v okrese Sabinov, jednom z najmenej rozvinutých regiónov Slovenska, ktorý sa nachádza v Prešovskom kraji, ktorý je jedným z najviac ohrozenými nezamestnanosťou na Slovensku. Okres Sabinov za ostatným zaostáva nielen vysokou výškou nezamestnanosti, ale tiež ekonomicky a z toho dôvodu je nevyhnutné tento okres podporovať práve rozvojom podnikania.

Žiadateľ pôsobí v oblasti stavebníctva a keďže sa chce sústrediť na ponúkanie viac a kvalitnejších služieb a táto oblasť sa zároveň vyznačuje vysokou fluktuáciou zamestnancov, v rámci projektu chce vytvoriť 15 nových pracovných miest zameraných na administratívne sily a sily v oblasti stavebníctva a tieto novovytvorené pracovné pozície obsadiť osobami, ktoré sú nezamestnané, evidované na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny.

Vytvorením nových pracovných miest nielen napomôže k znižovaniu nezamestnanosti v regióne, ale tiež k jeho ekonomickému rozvoju a teda k napĺňaniu regionálnych stratégií i akčného plánu rozvoja okresu Sabinov.

Nakoľko chce dať príležitosť čo najväčšiemu počtu potenciálnych uchádzačov/uchádzačiek, aby sa o novovytvorených pracovných miestach dozvedeli, osoba, ktorá bude zodpovedná za výber nových zamestnancov/zamestnankýň, uverejní informáciu o voľných pracovných miestach na stránke úradu práce, sociálnych vecí a rodiny alebo na nástenke miestne príslušného úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.

Na základe prijatých životopisov táto osoba vypracuje zoznam potenciálnych kandidátov/kandidátok, ktoré najviac spĺňajú požiadavky žiadateľa a tieto pozve na pracovný pohovor. Pracovný pohovor bude slúžiť na overenie si informácií, ktoré boli uvedené v životopise, ale tiež na preverenie motivácie uchádzača/uchádzačky na zamestnanie sa, vôle pracovať, ale tiež na preverenie si jeho/jej doterajších pracovných skúseností.

Na základe výsledkov pracovných pohovor odporučí žiadateľovi tých kandidátov/kandidátky, ktoré najlepšie uspeli. Tieto budú následne prijaté do pracovného pomeru a bude s nimi uzatvorená pracovná zmluva. Na výkon práce novoprijatých zamestnancov/zamestnankýň budú dohliadať dvaja mentori, ktorí ich budú usmerňovať, radiť im, kontrolovať ich, viesť ich k lepšiemu a rýchlejšiemu zapracovaniu sa.

Nové vedomosti a zručnosti, ktoré novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne získajú, budú môcť využiť pre svoj rozvoj, lepší pracovný výkon, ale v prípade budúcej potreby i pre lepšie uplatnenie sa na trhu práce.

Doplňujúce informácie k popisu projektu nad rámec par. 48 zákona č. 292/2017 Z.z. v platnom znení:

Aby si týchto požadovaných kvalifikovaných zamestnancov/zamestnankyne mohol žiadateľ vybrať, zrealizuje žiadateľ výberové konanie, ktoré bude mať na starosti osoba, ktorá má v tejto oblasti bohaté skúsenosti.

Na začiatku výberového konania uverejní osoba zodpovedná za výber inzerát s ponukou novovytvorených voľných pracovných miest a dá priestor potenciálnym uchádzačom/uchádzačkám poslať do výberového konania svoj životopis.

Osoba zodpovedná za výber zhodnotí informácie uvedené v došlých životopisoch z pohľadu požiadaviek žiadateľa a vyberie tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré tieto požiadavky na základe informácií uvedených v životopise, najviac spĺňajú.

Tých uchádzačov/uchádzačky, ktoré najlepšie uspeli, na základe zhodnotenia životopisov, pozve osoba zodpovedná za výber na osobný pracovný pohovor. Na tomto pohovore preberie s uchádzačmi/uchádzačkami informácie uvedené v životopise, oboznámi ich s požiadavkami žiadateľa, s pracovnými možnosťami ako aj pracovnými činnosťami, ktoré sa viažu k pracovnému miestu.

Z výsledkov osobných pracovných pohovorov vyjde zoznam tých uchádzačov/uchádzačiek, ktoré osoba zodpovedná za výber, odporúča na prijatie do pracovného pomeru. S týmito  bude následne uzatvorená pracovná zmluva, budú prijatí do pracovného pomeru (TPP – ustanovený týždenný pracovný čas 40h alebo práca vo viaczmennej prevádzke).

Nakoľko na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne budú kladené od začiatku požiadavky na pracovný výkon a aby tento výkon bol dostatočný a od začiatku kvalitný, budú na novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne dohliadať dvaja mentori, ktorí novoprijatých zamestnancov/zamestnankyne zaučia do pracovných činností, vysvetlia im očakávania žiadateľa, budú ich usmerňovať a kontrolovať. Novoprijatí zamestnanci/zamestnankyne takto získajú od začiatku pracovnú istotu a rýchlejšie sa adaptujú. Nové vedomosti a zručnosti, ktoré mentorovaním získajú im pomôžu v rámci sebarozvoja, ale tiež pri potrebe lepšieho uplatnenia sa na trhu práce.

Všetky pracovné pozície budú obsadené bez diskriminácie v oblasti horizontálnych priorít. Žiadateľ v rámci výberu uchádzačov a uchádzačiek o zamestnanie bude dôsledne dbať nato, že ženy a muži majú mať rovnaký prístup k pracovnému miestu a rovnaké mzdové ohodnotenie a pracovné podmienky bez ohľadu na ich pohlavie (= rodová rovnosť).

Definícia problému:

Definícia problému z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Uchádzač o zamestnanie ako osoba z cieľovej skupiny je oprávnenou cieľovou skupinou projektu na základe výzvy.

- Uchádzač o zamestnanie má aktuálny problém na trhu práce a síce, je evidovaný na trhu práce a hľadá si zamestnanie.

- Uchádzač o zamestnanie má pracovné návyky a iba získaním práce na pracovnú zmluvu tzn. pracovného pomeru tieto pracovné návyky nestratí a preto je získanie pracovného miesta na základe pracovného pomeru veľmi dôležité z pohľadu fungovania trhu práce.

- Úspešnosťou na pracovnom pomere a uzatvorením pracovnej zmluvy sa rieši problém zamestnanosti z pohľadu osôb cieľovej skupiny (dopytu na trhu práce).

Definícia problému z pohľadu potrieb žiadateľa (ponuky na trhu práce) – tento problém sa snaží projekt riešiť prostredníctvom cieľa projektu a hlavnej aktivity projektu:

- Žiadateľ je obchodná spoločnosť, ktorá je povinná v zmysle zákonníka práce zabezpečiť hlavný predmet podnikania prostredníctvom zamestnancov v pracovnom pomere.

- Žiadateľ je rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá na rozvoj svojho podnikania hľadá nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie.

- Získaním nových zamestnancov z radov uchádzačov o zamestnanie získa žiadateľ pozíciu na trhu práce, ktorá mu vytvorí predpoklady na dlhodobé udržanie vytvorených pracovných pozícií.

Špecifickým cieľom OP Ľudské zdroje, prioritnej osi 3. Zamestnanosť, investičnej priority 3.1 Prístup uchádzačov o zamestnanie a neaktívnych osôb k zamestnaniu vrátane dlhodobo nezamestnaných a osôb, ktoré sú vzdialené od trhu práce, ako aj miestne iniciatívy v oblasti zamestnávania a podpora mobility pracovnej sily, špecifického cieľa 3.1.1 je zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Príspevok k naplneniu cieľov:

Žiadateľ na základe realizácie projektu a riešením problému na strane dopytu a ponuky na trhu práce (obe popísané vyššie) jednoznačne prispieva k riešenie špecifického cieľa 3.1.1 Operačného programu Ľudské zdroje a to nasledovne: Znižuje nezamestnanosť a zvyšuje zamestnanosť a zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie v kraji vytvorením nových pracovných pozícií. Na základe vytvorených pracovných pozícií, ktoré žiadateľ obsadí prostredníctvom výberového konania realizovaného kvalifikovaným zamestnancom so skúsenosťami v oblasti ľudských zdrojov a uzatvorí s nimi pracovné zmluvy, dôjde k riešeniu problému na trhu práce na strane dopytu aj ponuky a to prispeje k celkovému riešeniu cieľa Operačného programu Ľudské zdroje v špecifickom cieli 3.1.1 Ľudské zdroje Zvýšiť zamestnanosť, zamestnateľnosť a znížiť nezamestnanosť s osobitným dôrazom na dlhodobo nezamestnaných, nízko kvalifikovaných, starších a zdravotne postihnuté osoby.

Žiadateľ tento cieľ dosiahne realizáciou hlavnej aktivity Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu práce, na ktorú je celý projekt zameraný a ktorej naplneniu sú podriadené i zadefinované pod-aktivity: vyhľadávanie a výber osôb z cieľových skupín, mentorovanie a podporné aktivity riadenie projektu, finančné riadenie projektu, publicita a informovanosť.

Viac
Subjekt
DOSTAF, s. r. o.
Miesta realizácie
Prešovský kraj, Košický kraj, Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Nitriansky kraj, Trenčiansky kraj, Trnavský kraj
Stav
Zmluva uzavretá
Realizácia
01.11.2019 - 01.11.2020
Celková suma
198,747 €
Vlastné zdroje
0 €
Vyčerpané z projektu
73,000 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Ľudské zdroje

Ako sa čerpal tento projekt

Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
-
Skutočný začiatok
27.09.2019
Plánovaný koniec
-
Skutočný koniec
-
Názov
Podpora uplatnenia UoZ a ZUoZ na trhu p…
Typ
Podpora zamestnanos…
Plánovaný začiatok
01.11.2019
Skutočný začiatok
15.11.2019
Plánovaný koniec
01.11.2020
Skutočný koniec
15.11.2020
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Účastníci, ktorí sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní
Hodnota
15,0 (počet)
Cieľ
15,0 (počet)
Naposledy aktualizované
24.02.2021
Riziko
-
Názov
Nezamestnané osoby vrátane dlhodobo nezamestnaných
Hodnota
15,0 (počet)
Cieľ
15,0 (počet)
Naposledy aktualizované
24.02.2021
Riziko
-
Názov
Dlhodobo nezamestnané osoby
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Osoby so základným (ISCED 1) alebo nižším sekundárnym (ISCED 2) vzdelaním
Hodnota
-
Cieľ
0,0 (počet)
Naposledy aktualizované
-
Riziko
-
Názov
Osoby vo veku nad 50 rokov
Hodnota
4,0 (počet)
Cieľ
4,0 (počet)
Naposledy aktualizované
24.02.2021
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

Ščecina Vladimír_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Dufala Jozef_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Škovran Milan_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Řepka Martin_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Pšenica Marián_mentor_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Majdáková Patrícia_administratívna pracovníčka_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Karaffa Andrej_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Čubová Renáta_administratívny pracovník_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Bilý Slavomír_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Bilý Martin_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Čekan Mikuláš_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Dudáš Miroslav_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Feščák Imrich_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Kaščák Marián_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Marčák Štefan_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Puškaš Jozef_stavbár_12/2019

Rekapitulácia miezd 12/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.01.2020
Názov

Škovran Milan_stavbár-1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Ščenica Vladimír_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Řepka Martin_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Puškaš Jozef_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Pšenica Marián_mentor_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Marčák Štefan_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Majdáková Patrícia_administratívna pracovníčka_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Kaščák Marián_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Karaffa Andrej_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Feščák Imrich_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Čubová Renáta_administratívna pracovníčka_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Dufala Jozef_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Bilý Slavomír_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Bilý Martin_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Čekan Mikuláš_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Dudaš Miroslav_stavbár_1/2020

Rekapitulácia miezd 1/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.02.2020
Názov

Lazoríková Anna_VaV_11/2019

Rekapitulácia miezd 11/2019

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
119 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.12.2019
Názov

Škovran Milan_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Ščecina Vladimír_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Řepka Martin_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
722 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Puškaš Jozef_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
856 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Pšenica Marián_mentor_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Marčák Štefan_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Patrícia Majdáková_administratívna pracovníčka_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Kaščák Marián_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Karaffa Andrej_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Feščák Imrich_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Dufala Jozef_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Dudáš Miroslav_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Čubová Renáta_administratívna pracovníčka_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Čekan Mikuláš_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Bilý Slavomír_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Bilý Martin_stavbár_2/2020

Rekapitulácia miezd 2/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.03.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32%

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
3,903 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.03.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 40%

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,227 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.03.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 6/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,227 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 5/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,197 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 4/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,058 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 7/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,227 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 11/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,056 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
29.12.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 8/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,227 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 10/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,057 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
30.11.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 9/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,174 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.10.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 40%

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
295 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
12.05.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 04/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
12.05.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 40% 03/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
393 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.04.2020
Názov

Ostatné spôsoby paušálneho financovania 8,32% 03/2020

Rozpočet projektu

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
1,252 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.04.2020
Názov

Martin Repka 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Slavomír Bilý 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Imrich Feščák 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Miroslav Dudáš 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Mikuláš Čekan 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Martin Bilý 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Tomáš Horvát 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Jozef Dufala 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Ivan Kaleja 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
223 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Štefan Marčák 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Milan Škovran 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Vladimír Šcecina 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Jozef Puškaš 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Andrej Karaffa 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Marián Pšenica 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
737 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Patrícia Majdáková 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Renáta Čubová 4/2020

Rekapitulácia miezd 4/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
15.05.2020
Názov

Milan Škovran 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Vladimír Šcecina 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Martin Repka 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Jozef Puškaš 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
842 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Marián Pšenica 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Štefan Marčák 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Patrícia Majdáková 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Marián Kaščák 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
245 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Imrich Feščák 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Miroslav Dudáš 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Tomáš Horvát 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
223 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Mikuláš Čekan 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
648 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Martin Bilý 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Slavomír Bilý 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Miroslav Červeňák 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
313 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Renáta Čubová 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Jozef Dufala 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Andrej Karaffa 3/2020

Rekapitulácia miezd 3/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.04.2020
Názov

Štefan Marčák 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Andrej Karaffa 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Ivan Kaleja 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Jozef Dufala 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Miroslav Dudáš 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

František Ridilla 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
342 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Tomáš Horvát 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
641 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Mikuláš Čekan 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Patrícia Majdáková 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Renáta Čubová 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Slavomír Bilý 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Martin Bilý 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Vladimír Ščecina 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Miroslav Kozenko 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Martin Řepka 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Milan Škovran 7/2020

Rekapitulácia miezd 7/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
28.08.2020
Názov

Milan Škovran 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Vladimír Ščecina 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Martin Řepka 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Jozef Puškaš 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Štefan Marčák 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Andrej Karaffa 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Ivan Kaleja 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Miroslav Dudáš 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Tomáš Horvát 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Mikuláš Čekan 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Patrícia Majdáková 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Renáta Čubová 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Martin Bilý 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Slavomír Bilý 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Jozef Dufala 6/2020

Rekapitulácia miezd 6/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.07.2020
Názov

Milan Škovran 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Vladimír Ščecina 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Martin Řepka 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Jozef Puškaš 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
626 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Štefan Marčák 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Andrej Karaffa 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Miroslav Dudaš 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Ivan Kaleja 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Mikuláš Čekan 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Renáta Čubová 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Martin Bilý 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Slavomír Bilý 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Patrícia Majdáková 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Tomáš Horvát 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
19.06.2020
Názov

Jozef Dufala 5/2020

Rekapitulácia miezd 5/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
12.06.2020
Názov

Štefan Marčák 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
748 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Milan Škovran 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Miroslav Kozenko 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
718 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Andrej Karaffa 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
749 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Jozef Dufala 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

František Ridilla 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
940 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Patrícia Majdáková 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Slavomír Bilý 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
608 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Martin Bilý 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Renáta Čubová 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Mikuláš Čekan 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
281 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Miroslav Dudáš 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Ivan Kaleja 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Vladimír Ščecina 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Martin Repka 11/2020

Rekapitulácia miezd 11/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
784 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
18.12.2020
Názov

Milan Škovran 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Miroslav Dudáš 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Mikuláš Čekan 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
557 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Patrícia Majdáková 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Renáta Čubová 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Vladimír Ščecina 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Miroslav Kozenko 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Andrej Karaffa 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
715 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Jozef Dufala 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

František Ridilla 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Slavomír Bilý 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
710 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Milan Bilý 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Ivan Kaleja 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Štefan Marčák 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
423 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Martin Řepka 10/2020

Rekapitulácia miezd 10/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
473 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
20.11.2020
Názov

Martin Řepka 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Štefan Marčák 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
691 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Andrej Karaffa 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Ivan Kaleja 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Jozef Dufala 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Patrícia Majdáková 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Martin Bilý 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Vladimír Ščecina 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Miroslav Kozenko 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

František Ridilla 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Slavomír Bilý 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
831 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Renáta Čubová 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Mikuláš Čekan 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Miroslav Dudáš 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Milan Škovran 9/2020

Rekapitulácia miezd 9/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
16.10.2020
Názov

Štefan Marčák 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Vladimír Ščecina 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Miroslav Kozenko 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Andrej Karaffa 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Jozef Dufala 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

František Ridilla 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Patrícia Majdáková 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Slavomír Bilý 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Martin Bilý 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Renáta Čubová 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Mikuláš Čekan 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Miroslav Dudáš 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Ivan Kaleja 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Martin Řepka 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov

Milan Škovran 8/2020

Rekapitulácia miezd 8/2020

Vlastník dokladu
DOSTAF, s. r. o.
Dodávateľ
DOSTAF, s. r. o.
Žiadaná suma
983 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
25.09.2020
Názov IČO
Názov
DOSTAF, s. r. o.
IČO
43784461
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.