Vzdelávanie zamestnancov reštaurácie Artemis
Marcel Mikovčák - Restaurant Bar Artemis
Firma Marcel Mikovčák - Restaurant Bar Artemis, bola založená v máji 1998. Od svojho založenia, poskytuje služby v reštauračnom zariadení Artemis v mestečku Turzovka, na Kysuciach. Predmetom predkladaného projektu je rozvoj sektorových zručností našej spoločnosti a to realizáciou interných školení vlastných zamestnancov firmy. Pri realizácií predkladaného projektu sme si stanovili nasledovný strategický cieľ: Rast sektorových zručností zamestnancov našej gastronomickej prevádzky v Turzovke. Celková dĺžka realizácie projektu je 7 mesiacov. Projektom budú dosiahnuté nasledovné merateľné ukazovatele projektu:
- P0109 Osoby vo veku nad 50 rokov: hodnota = 3
- P0683 Zamestnané osoby, vrátane samostatne zárobkovo činných osôb (ďalej aj SZČ) : hodnota = 10
- P0640 Účastníci, ktorí úspešne absolvovali vzdelávanie / odbornú prípravu: hodnota = 10
- P0635 - Účastníci, ktorí si udržali pracovné miesto šesť mesiacov po odchode z projektu: hodnota = 8
- P0641 - Účastníci, ktorí využili príspevok na založenie/udržanie pracovného miesta vrátane samostatnej zárobkovej činnosti a sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní = 8
Názov | Typ | Plánovaný začiatok | Skutočný začiatok | Plánovaný koniec | Skutočný koniec |
---|---|---|---|---|---|
Názov
Podpora rozvoja pracovných zručností za…
|
Typ
Programy súvisiace …
|
Plánovaný začiatok
01.02.2020
|
Skutočný začiatok
01.02.2020
|
Plánovaný koniec
01.04.2020
|
Skutočný koniec
30.04.2020
|
Názov
Profesijný rozvoj sektorových zručností…
|
Typ
Programy súvisiace …
|
Plánovaný začiatok
01.09.2019
|
Skutočný začiatok
30.09.2019
|
Plánovaný koniec
01.01.2020
|
Skutočný koniec
31.01.2020
|
Názov
Podporné aktivity
|
Typ
Podporné aktivity
|
Plánovaný začiatok
-
|
Skutočný začiatok
-
|
Plánovaný koniec
-
|
Skutočný koniec
-
|
Názov | Hodnota | Cieľ | Naposledy aktualizované | Riziko |
---|---|---|---|---|
Názov
Osoby so základným (ISCED 1) alebo nižším sekundárnym (ISCED 2) vzdelaním
|
Hodnota
-
|
Cieľ
0,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
-
|
Riziko
-
|
Názov
Účastníci, ktorí úspešne absolvovali vzdelávanie/odbornú prípravu u zamestnávateľa
|
Hodnota
10,0 (počet)
|
Cieľ
10,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.11.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Účastníci, ktorí využili príspevok na založenie/udržanie pracovného miesta vrátane samostatnej zárobkovej činnosti a sú v čase odchodu zamestnaní, a to aj samostatne zárobkovo činní
|
Hodnota
9,0 (počet)
|
Cieľ
8,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.11.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Účastníci, ktorí si udržali pracovné miesto šesť mesiacov po odchode
|
Hodnota
0,0 (počet)
|
Cieľ
8,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.11.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Osoby vo veku nad 50 rokov
|
Hodnota
3,0 (počet)
|
Cieľ
3,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.11.2020
|
Riziko
-
|
Názov
Zamestnané osoby vrátane samostatne zárobkovo činných osôb
|
Hodnota
10,0 (počet)
|
Cieľ
10,0 (počet)
|
Naposledy aktualizované
26.11.2020
|
Riziko
-
|
Názov | IČO |
---|---|
Názov
Marcel Mikovčák - Restaurant Bar Artemis
|
IČO
35222042
|